wp8.1 blue ekran goruntuleri sızdı

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8.1 blue ekran goruntuleri sızdı
Wpblue guncellemesinin ekran goruntuleri ve bildirim merkezi ayrintilari sızdı.

Tepkiler: bahtiyad, ÖEY, PureFood ve 1 kişi daha
Abooooo bu konu uçar

Tepkiler: ÖEY ve PureFood

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gorev yoneticisinden uygulama kapatma gelmiş. Yeni resimler geliyor sıkı durun

Tepkiler: bulutsuzgece
Bu arada bilgilerin ve görüntülerin doğruluğunun henüz kanıtlanmadığını belirtelim.
Kaynak siteye göre eBay'den alınmış bir Lumia 920'de bu ekranlar görülmüş ve görünüşe göre telefonu satan kişi Microsoft geliştiricilerinden biriymiş. İşletim sistemi bilgilerinde 9 Mayıs 2013'te derlendiği yazıyormuş.
Ekran görüntülerinin bazılarının oldukça gerçekçi olduğu belirtilirken, bazılarının da fake olabileceği söyleniyor.

Bekleyip görelim

alical33

Üye
Ooo süper olmuş bu inşallah doğrudur bide bu daha geliştirme aşamasındadır heralde

DataSense, BatterySense ve Çağrı/Sms filtreleme (Karaliste) özellikleri çok güzel görünüyor İnşallah "Bağlantı kısayolları" da gelir.

Bumuydu büyük güncelleme bende bişey sandım ama hala aynı menu turu Bi saydam kutular tarafında arka plan resmi yapın yeter

kursat99

Üye
Bumuydu büyük güncelleme bende bişey sandım ama hala aynı menu turu Bi saydam kutular tarafında arka plan resmi yapın yeter

Daha dur sadece küçük bir sızıntı bu. Doğrulanmadı bile. Temmuza kadar neler neler çıkar daha.

PureFood

Üye
Güzel güzel.. Bekleyelim bakalım..

- - - Eklendi - - -

Harbiden o da gerçek olsa kalp dayanmaz

Gerçekse bile bu sadece geliştirici derlemesi.
Ekran görüntülerindeki her uygulama ve ayar test için konulmuş.
Ama görüldüğü kadarıyla güzel özellikler geliyor.

Benim en çok istediğim (Bluetooth, wifi, sessiz modu vb) bağlantı ayarlarını tek bir yerden yapabileceğimiz bir özellik gelmesi. Ayrı ayrı live tilelar ile uğraşmayalım artık. Hiç değilse tek tile'dan girip doğrudan açıp kapatalım hepsini.

Tepkiler: skynet

Duran.Y

Üye

Aynen öyle abi ve görev yöneticisinden uygulama kapatabilmek çok iyi olmuş.
* Mesaj iletim raporları
* Mesajın direkt olarak üstte görünmesi
* Kısayolların hepsine aynı yerden ulaşmakta olursa çok güzel olacaktır.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft çıksa dese ki;vazgeçtik wp'yi kaldırıyoruz bütün telefonlara windows8 Pro güncellemesi vericez,biz bu sefer win8 zaten pc'de var bari win9 verseydi deriz

Umarım bu görünümde gelmez...Görsellik bakımından baya bi tatmin edici olması lazım ve bu resimler hoşuma gitmedi

Bu Güncellemede Bu kadar seviniyorsanız Ya Sonraki Güncellemelerde Ne Yaparsınız Acaba
Ama Gene İyi Olmuş ya

csH

Üye
bunlar gerçekse yaşadık