fraps34
Üye
WP8.1 Açılır pencere engelleyici sorunu ...
2010 da piyasaya sürülen wp işletim sistemi , wp8.1 gdr1 e kadar bir şekilde geldi. Ama hala tarayıcısı hesap makinesi klasmanında yarışıyor. Ayarlar kısmına giriyorsunuz 2-3 adet ayardan başka birşey yok. Açılır pencere engelleyicisi olmadığı için adam gibi siteleri görüntüleyemiyorum. Bir sitede açılır pencere varsa siteye girip işininizi halledemiyorsunuz. Diğer mağazadaki tarayıcılarıda denedim hepsi ie tabanlı olduğu için bir halta yaramıyorlar. Sizce wp10 da veya wp11 de açılır pencere engelleyicisi gelir mi ?
Devamlı bu basit ama işimi engelleyen şeyler yüzünden Telefonu duvara fırlatıp kırma isteği geliyor. Az önce tam fırlatıyordum son anda bari şunu kutusuna koyayım wp10 gelince tekrar çıkartırım diye rafa kaldırdım. Kimseye wp8.1 li telefon önermiyorum.
Çıktığı günden beri l920 kullanıyorum ama artık tövbe ettim. Şebeke internetini bile kapatmak için 2 yıl boyunca ayarlara girmekten bıktım.
Devamlı bu basit ama işimi engelleyen şeyler yüzünden Telefonu duvara fırlatıp kırma isteği geliyor. Az önce tam fırlatıyordum son anda bari şunu kutusuna koyayım wp10 gelince tekrar çıkartırım diye rafa kaldırdım. Kimseye wp8.1 li telefon önermiyorum.
Çıktığı günden beri l920 kullanıyorum ama artık tövbe ettim. Şebeke internetini bile kapatmak için 2 yıl boyunca ayarlara girmekten bıktım.