bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
WP7.8 daha uzun süre güncelleme alacak görünüyor. WP8 daha uzun olmamalı mıydı?
WP8 ileride WP8.5 yada 9 olacağı için o süre kendiliğinden uzayacak
Ama maalesef WP7.8 yüklü cihazlar, başka majör güncelleme alamayacağı için 2014 Eylül'ünde toprağa verilecek
Haber için teşekkürler, Evet önümüzde uzun bir zaman var. Şu an için kullandığımız WP8, iyileştirme güncellemelerini alıyoruz çok şükür. Hele bi WP8'in hakkını verelimde WP9'u düşünmek için çok erken, WP7.8'e gelince donanım sorunu teşkil etmiyorsa, gerçi bunun için geç kalındı.. Bu cihazlarada WP8 Güncellemesi Verilmesini İsterdim....
wp7.X cihazlar icin sorun donanim degildi. Wp8'in guncelleme ile yuklenmesi imkansiz. Wp8 wp7 cihazlara pc yardimiyla yuklenebilirdi.
WP8, WP9 güncellemesini alacağı söyleniyor. Bu yerinde ve iyi bir karar, WP7.X Cihazlar WP8 nimetinden yoksun kalması biraz o işletim sistemine verilen desteğin yavaş, yavaş.. çekildiğini gösteriyor. Dediğim gibi donanım yetersizliği söz konusu olmadığı sürece Microsofr bütün akıllı cihazları eş değer bir sistem ile birleştirmesini isterdim..
WP8 ileride WP8.5 yada 9 olacağı için o süre kendiliğinden uzayacak
''''Ama maalesef WP7.8 yüklü cihazlar, başka majör güncelleme alamayacağı için 2014 Eylül'ünde toprağa verilecek'''''
WP8, WP9 güncellemesini alacağı söyleniyor. Bu yerinde ve iyi bir karar, WP7.X Cihazlar WP8 nimetinden yoksun kalması biraz o işletim sistemine verilen desteğin yavaş, yavaş.. çekildiğini gösteriyor. Dediğim gibi donanım yetersizliği söz konusu olmadığı sürece Microsofr bütün akıllı cihazları eş değer bir sistem ile birleştirmesini isterdim..
wp7 Windows embedded yani ce kernelini kullanıyor wp8 ise Windows nt. İki farklı kernel = iki farklı işletim sistemi. Şöyle ki androide güncelleme ile ios veya başka bir sistem yüklemek ne kadar imkansızsa wp7'nin 8'e yükseltilmesi de o kadar imkansız. Ali kemal abinin dediği gibi ancak flashlama yöntemiyle yüklenebilirdi
E bu bile güzel değil mi? Flash yöntemi ile yüklenmesi.. Genede bir sonuca varılıyor. Hadi bütün WP7.X Cihazları WP8'e davet ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?