wp7.8 icin kullanıcı önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp7.8 icin kullanıcı önerileri

Geçtiğimiz günlerde yapılan, Windows Phone zirvesinde Microsoft, yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 8′i görücüye çıkardı. Ama bu çıkış mevcut kullanıcılar için pek de sevindirici olmadı.

Microsoft’un kullanıcılardan öneri almak için yayınladığı, Windows Phone User Voice (kullanıcı sesi) forumunda, 10.000′i aşan kullanıcı, Windows Phone 8 özelliklerinden, donanıma gereksinim duymayan bütün özellikleri Windows Phone 7.8′de görmek istediklerini duyurdular.

Açılan öneri başlığına göre kullanıcılar, Windows Phone 8′in sadece görüntüsünü değil, ardından gelen birçok yeni özelliği ve desteği de istediklerini belirttiler. Belki NFC ve çoklu çekirdek desteği donanım yüzünden gelmeyebilir fakat, Internet Explorer 10, SkyDrive entegrasyonu, VPN desteği, Xbox Music ve Video servisleri gibi ek özellikler donanım desteği gerektirmiyor.

Microsoft, Windows Phone 8′i komple bir deneyim yapmak adına, özellikleri Windows Phone 7.8 güncellemesine almayabilir. Ama Microsoft’un Windows Phone User Voice sitesinden kullanacağınız oylar belki bir şans yaratabilir, bir yankı uyandırabilir.
Tek yapmanız gereken aşagidaki linkte bulunan web sayfasını açmak ve başlığın hemen yanında oy kullanan kullanıcı sayısının gözüktüğü kutunun altındaki Vote butonunu tıklamak. E-Posta adresinizi girdikten sonra en yüksek oy olan, 3 Vote’u kullanabilirsiniz. Bakalım belki bir fark yaratırız, neden olmasın?

- - - Eklendi - - -

alıntıdır

sataer

Üye
hali hazırda ben kullandım :)

zorbaa

Üye
Bende kullandim hadi hayirlisi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kullanıyorum.

- - - Eklendi - - -

3 vote kullandım.(h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt