osmanmert94
Üye
Çok haklısın hocamMarket gelişimi hızını çok önemsemiyorum diyorsan ve sistem hızının yavaşlığından haberdarsan gir derim. Öbür türlü pişman olursun. Ben bunların bilincinde olarak aldım ve zevkle kullanıyorum. Sonra bazı arkadaşlar gibi arabeske bağlayıp pişmanlık konuları açarak buraları batakhane misali acıların diyarına çevirebilirim diyorsan girme bu işe kardeşim.
Evet kullandim Nokia icin fakat uygulamalar sıkıntısı yüzünden terk etim Arayüzü guzel 3310 gibi birşeydi mağazası ozamanHocam wp kullanıyor musun sen. O zaman anlarsın işte ayrıca o telefonda SnapDragon 400 var. Performans ta ram önemli değil o kadar wp de. Arkadaş gitsin incelesin. Telefonu eline alınca Bile kaliteyi fark edersin.Huawei Çin değil mi sanki. General mobile eskiden ABD şirketiydi. Sonra Çinliler aldı şimdi de Türklerde diye biliyorum. Gidin arkadaş incelesin görsün. Hangisi daha akıcı.
Sen kötü zamanında kullanmışsın. Şimdi mağaza gayet iyi.Evet kullandim Nokia icin fakat uygulamalar sıkıntısı yüzünden terk etim Arayüzü guzel 3310 gibi birşeydi mağazası ozaman
bide Akıllı telefon diyorlardı Gördük 3310 Dokunmatik şekli simdi iyi yine mağaza filan birde nokia x çıkardi kimliksiz android 4.1.2 AOSP Sistemli amaçları microsoftun servislerini tanitmak ve Windows Phoneye daha fazla kullanıcı çekmekSen kötü zamanında kullanmışsın. Şimdi mağaza gayet iyi.
eyv. kardeş şu anki bütçem 530 tl 600e çıkartabilirsem 630 olmassa 520 alcam
3310 un dokunmatik şekli ne demek ya.Arkadaşlar 525 ve 630'u yan yana koyduğumuzda çok farklı oluyor. 630'un ekranı sanki üst seviye bir telefon ekranı gibi. Ayrıca GG3 ile çok sağlam ah şuna 1gb ram koysaydın ne olurdu.bide Akıllı telefon diyorlardı Gördük 3310 Dokunmatik şekli simdi iyi yine mağaza filan birde nokia x çıkardi kimliksiz android 4.1.2 AOSP Sistemli amaçları microsoftun servislerini tanitmak ve Windows Phoneye daha fazla kullanıcı çekmek
Nokia N9 meego diye harika bir telefon vardı çok stabil bir sistemdi yazık ettiler
şuan nokia n9daki arayüzü Asha ve X serisinde kullanıyor dikkat ederseniz
Nokia 808 41mp kamera Belle Os aslında 2002-2004 ilk akilli telefon olarak Cikan symbian işletim sisteminin gelişmiş hali belle os olarak çıkdı onada yazık etiller
Android İOS Windows Phone yoken Nokia vardi efsane telefon üreticisi
Kasar dediğin cihaz o fiyata temiz s3 alınır . Ve eminim 1gb çok yeter . Yetmez dersen google ve samsung paketini sil . Bak 512 mb ram nasıl yeterli . Wp de bırak rootu arayüz Bile değişmez . 3 yılda arkaya resim geliyor .500 600 arasında android çok fena kasar. O yüzden android alma
aynen Nokia n9 gibi üstün cihaz çıkmaz birdaha meego - tizen os olarak devam ediyor samsungla çok yazık çokAh N9 ah o kadar karizmatik telefon ve çok güzel bir işletim sistemi olan Meego.
Gerçekten yazık oldu o efsaneye.(androitin fişini çekecek bir işletim sistemiydi.)
Az mağazaya özenselerdi ve donanımı bir tık yukarı atsalardı şu anda ne ios , ne andro id , ne wp8 diye tartışması yapmazdık.
Bu demek3310 un dokunmatik şekli ne demek ya.Arkadaşlar 525 ve 630'u yan yana koyduğumuzda çok farklı oluyor. 630'un ekranı sanki üst seviye bir telefon ekranı gibi. Ayrıca GG3 ile çok sağlam ah şuna 1gb ram koysaydın ne olurdu.
S3 kasmaz yani ha note 3 kulladım o bile kasıyırdu sen s3den bahsediyordun android olduğu surece belli bi sure sonra kasmaya başlar kasmıyor diyen yalan söyler bu kadar netKasar dediğin cihaz o fiyata temiz s3 alınır . Ve eminim 1gb çok yeter . Yetmez dersen google ve samsung paketini sil . Bak 512 mb ram nasıl yeterli . Wp de bırak rootu arayüz Bile değişmez . 3 yılda arkaya resim geliyor .
Gerisi heyecandırWp candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?