Cihanî Sultan
Üye
Google Play bir işe yaramıyor. Ben de kullanıyorum onu zorunlu olarak, Angry Birds'ün yanında, Angry Birds Episodes, Angry Birds Hack, Angry Birds Blog, Angry Birds News gibi saçma sapan uygulamalar var. Daha sonra bakıyorsun verimlilik kısmına: Evernote, OneNote, SmartOffice 2, SkyDrive Explorer. 4 uygulama hepsi. Kullanılabilecek çok kaliteli uygulamaları da yok. Ancak UI kişiselleştirme uygulamalarını çok beğeniyorum. Şöyle ki: Launcher 7 + Launcher 7 ListView Theme + Metro Messaging + WP7 Calculator + WP7 People + WP7 Dialer (Phone) + ZPlayer + QP Notifications Pro + StatusBar+ (WP7 Durum çubuğu) ve daha birçoğu.
Android kişiselleştirmek için. Google Play çok başıboş bir mağaza. Hatta, yakında Android alt pazara da açılıyor; Nokia da cevap olarak Meltemi'yle cevap verecek. Asıl savaşın alt-seviye akıllı telefonlarda yaşanacağını söyleyeyim; kıyamet kopacak. Eğer bir şekilde Android S40'ların da hakimiyetini sallamaya başlarsa Nokia gelip Meltemi ile onu savuşturacak. Tutulursa Meltemi orta-düzeye de gelecektir diye düşünüyorum.
Windows Phone Metro arayüzüne bayılıyorum. Apollo ile çok güzel olacak, Windows 8 ile gelen bazı özellikleri (ne bazısı, çoğu özelliği) de Apollo'da göreceğiz. Tango 120 dil desteği sunacak, Apollo da C ile uygulama geliştirebilme desteğini. Şu anda yalnızca 23 dil için bi,r IDE ve bir dil ile uygulama geliştiriliyor. Neredeyse tüm uygulamaların tabanının C olmasının sebebi vardır, C neredeyse her işin altından kalkabilir. Ancak Windows Phone buna imkan tanımıyordu. Artık C desteği de geleceğine göre, gerçek kaliteli uygulamaları görebileceğiz. 120 dil desteğine gelirsek, 23 ülkeyi çıkaralım, oralarda bilgisayar bile yoktur bence. 23 ülke de önceden vardı, 23+23=46. 120-46=74. 74 dilden bahsediyoruz. İngilize'ye bakarsak, birçok ülke İngilizce konuşuyor. Yani 74 dil desteği de 90 ülke demek. Kısacası, yaklaşık 90 ülke daha WP7'ye uygulama geliştirecek.
Acayip bir hesap olmuş.Götüdü götüdü cevap ceyhan

: