wp ve lumia hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
wp ve lumia hakkında?
lumia 900 Türkiyeye ne zaman gelecek ? 2 sene sonra Windows phone ne halde olur ? Markette galiba 83.000 uygulama var. Sayı olarak ne kadar olur ? Fandroid ve İos oyunları artık çıkar dimi :).TeamViewer gibi uygulamalar umarım wp içinde olur :)

Türe

Türe

Üye
Yazin gibi gelecek sanirim . Bence 2 sene sonra bu sekilde devam edilirse bir ios bir android hatta daha iyisini basarip onlardan daha iyi de olabilir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Haziran gibi gelicektir.. Wp sayı olarak yetişmese bile kalite olarak androidi geçecektir microsoftun büyük teşviği var.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben 2 sene sonra tel alıcam çünkü. Son bi symbıan düşünüyom aslında.Wp nin ne yapacağı bilmiyorum.Bizim Türklerı wp alıştırmak zor.Wp arayüzü hoşuma gitmıyor pek.Umarım oda değişir.Gerçekten önemli 2 sene sonrası benim için.Yani şu fandroidi yenebilirmi ? Google play ve Appstore da ki uygulama sayısı nedir ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Android 400000 i geçmişti en son appstore dan haberim yok ama wp 100000 deydi sanırım 80000 de olabilir.. Bence nicelik değil nitelik önemli google playe gir üç oyun ve uygulamanın 2 si çöp. Mağaza dolsun diye her haltı alıyorlar..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
wp nin çok hızlı ilerlemesı lazım yakalaması için :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dedimya kalite olarak yakalar sayıda biraz zor google market dolsun diye denetimsiz alıyor her geleni..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
marketplace uygulama sayısı günlük ortalama 380adet artıyor ve tango güncellemesi ile 20 ülkede daha satışa sunulunca bu rakam dahada artıcaktır.2sene sonra wp ne halde olur sorusuna cevap vermek gerçekten kahinlik gerektirir ama şunu söyleyebilirim wp8 apollo ile metro ui çok degişecek örnek swipe menüler eklenicek ve arayüz görünümünde de degişiklikker var ayrıca oyun konusunda hem microsoftun yaptıgı anlaşmalar hem firmaların açıklamaları hem de nokia ve microsoftun geliştiricilere verdigi maddi destek bu konuda endişehe mahal bırakmıyor. Cihazların ülkemize ne zaman gelecegi konusunda nokia türkiyeden aldıgımız cevap;lumia serisi mayıs ayında satışa sunulacak dediler fakat model belirtmiyorlar o yüzden lumia900 mayıs ayında kesin gelir diyemeyiz fakat şunu da belirteyim avea nın lumia serisi ile ilgili bir kampanya hazıırlıgı var onlarda model belirtmiyor ki kampanya açıklanana kadar da belli olmaz umarım açıklamam yardımcı olmuştur

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fazlasıyla abi :tşk: avea fiyatı biraz uygun tutsada 800 alsak yav

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
marketplace uygulama sayısı günlük ortalama 380adet artıyor ve tango güncellemesi ile 20 ülkede daha satışa sunulunca bu rakam dahada artıcaktır.2sene sonra wp ne halde olur sorusuna cevap vermek gerçekten kahinlik gerektirir ama şunu söyleyebilirim wp8 apollo ile metro ui çok degişecek örnek swipe menüler eklenicek ve arayüz görünümünde de degişiklikker var ayrıca oyun konusunda hem microsoftun yaptıgı anlaşmalar hem firmaların açıklamaları hem de nokia ve microsoftun geliştiricilere verdigi maddi destek bu konuda endişehe mahal bırakmıyor. Cihazların ülkemize ne zaman gelecegi konusunda nokia türkiyeden aldıgımız cevap;lumia serisi mayıs ayında satışa sunulacak dediler fakat model belirtmiyorlar o yüzden lumia900 mayıs ayında kesin gelir diyemeyiz fakat şunu da belirteyim avea nın lumia serisi ile ilgili bir kampanya hazıırlıgı var onlarda model belirtmiyor ki kampanya açıklanana kadar da belli olmaz umarım açıklamam yardımcı olmuştur

güzel açıklama sagolun :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
2 sene sonra sanırım 2 yıl 730 gün .730*380=277400 yapar.+83000 toplam=360400 uygulama yapar :D fandroidle kapışır yakında :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
2 sene sonra sanırım 2 yıl 730 gün .730*380=277400 yapar.+83000 toplam=360400 uygulama yapar :D fandroidle kapışır yakında :)

hesaplamada formül hatası var çünkü satışa sunulan ülke sayısı arttıkça uygulama yükleme sayısı da dogru orantılı olarak artıyor bir ay içinde 20ülkede daha satışa sunulucagını hesaplarsak bu rakama ulaşması iki yılı bulmaz

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
vayy canına umarım popüler olur. Fandroid ve ios gibi. Sadece bizim bilmemiz önemli degil diger insanlarında bilmesi lazım . :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
vayy canına umarım popüler olur. Fandroid ve ios gibi. Sadece bizim bilmemiz önemli degil diger insanlarında bilmesi lazım . :)

diger insanlarında bilmesi için uzun ugraşlar sonucu bu bölümü açtırdık tabi bilipte inanmak istemeyenler de var fanatikler cenahından

Türe

Türe

Üye
Ven android marketi begenmiyorum cunku ise yarar adam gibi uygulama yok millet kafasina gore uygulama cikartiyo google da bakmadan kabul ediyo .

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

ama wp market gelişirken androidte boş duracak değilya onunda uygulama sayısı artar. önemli olan sayı değil zaten kalite olarak yakalaması yeter :) (beni fandroid falan sanmayın sakın sadece düşüncemi paylaştım. şuanda symbiancıyım :D )

• Beğen
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Arkadaslar ilerleyen zamablarda marketteki uygulamalardan cok cihaz gorunumu ve isletim sistemleri kapisacak ve simdiden n9 lumia larin tasarimi ile one cikti ve wp sistemi ile noktayi koyacak androit market doldura dursun:)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

diger insanlarında bilmesi için uzun ugraşlar sonucu bu bölümü açtırdık tabi bilipte inanmak istemeyenler de var fanatikler cenahından

aynen :)

---------- Eklendi @ 14:09:59 ---------- Yazıldı @ 14:07:38 ----------

Ven android marketi begenmiyorum cunku ise yarar adam gibi uygulama yok millet kafasina gore uygulama cikartiyo google da bakmadan kabul ediyo .

hayret bu lafları keşke senden aylar önce duysaydık kardeşım :D android aldığın zaman bi güzel övüyodun bize :ehe

---------- Eklendi @ 14:14:12 ---------- Yazıldı @ 14:09:59 ----------

ama wp market gelişirken androidte boş duracak değilya onunda uygulama sayısı artar. önemli olan sayı değil zaten kalite olarak yakalaması yeter :) (beni fandroid falan sanmayın sakın sadece düşüncemi paylaştım. şuanda symbiancıyım :D )

aynen ona bakarsam symbıan uygulamaları bana göre kalıteli ve işe yarar.Onda buldugum tadı başka sıstemde bulamıyorum.Wp için symbıan uygulamalarını çalıştırıcağım bi uygulama olsa keşke :)

---------- Eklendi @ 14:17:22 ---------- Yazıldı @ 14:14:12 ----------

Arkadaslar ilerleyen zamablarda marketteki uygulamalardan cok cihaz gorunumu ve isletim sistemleri kapisacak ve simdiden n9 lumia larin tasarimi ile one cikti ve wp sistemi ile noktayi koyacak androit market doldura dursun:)

;oke;

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hayret bu lafları keşke senden aylar önce duysaydık kardeşım :D android aldığın zaman bi güzel övüyodun bize :ehe

Herkes bunu bilecek diye bir şey yokki.Ben Google Play Store'u AppStore gibi kaliteli sanıyordum ve arkadaştan öğrendim.O da bilmiyor olacak ki alınca öğrenmiş.

Del Rey

Del Rey

Üye

Google Play bir işe yaramıyor. Ben de kullanıyorum onu zorunlu olarak, Angry Birds'ün yanında, Angry Birds Episodes, Angry Birds Hack, Angry Birds Blog, Angry Birds News gibi saçma sapan uygulamalar var. Daha sonra bakıyorsun verimlilik kısmına: Evernote, OneNote, SmartOffice 2, SkyDrive Explorer. 4 uygulama hepsi. Kullanılabilecek çok kaliteli uygulamaları da yok. Ancak UI kişiselleştirme uygulamalarını çok beğeniyorum. Şöyle ki: Launcher 7 + Launcher 7 ListView Theme + Metro Messaging + WP7 Calculator + WP7 People + WP7 Dialer (Phone) + ZPlayer + QP Notifications Pro + StatusBar+ (WP7 Durum çubuğu) ve daha birçoğu.

Android kişiselleştirmek için. Google Play çok başıboş bir mağaza. Hatta, yakında Android alt pazara da açılıyor; Nokia da cevap olarak Meltemi'yle cevap verecek. Asıl savaşın alt-seviye akıllı telefonlarda yaşanacağını söyleyeyim; kıyamet kopacak. Eğer bir şekilde Android S40'ların da hakimiyetini sallamaya başlarsa Nokia gelip Meltemi ile onu savuşturacak. Tutulursa Meltemi orta-düzeye de gelecektir diye düşünüyorum.

Windows Phone Metro arayüzüne bayılıyorum. Apollo ile çok güzel olacak, Windows 8 ile gelen bazı özellikleri (ne bazısı, çoğu özelliği) de Apollo'da göreceğiz. Tango 120 dil desteği sunacak, Apollo da C ile uygulama geliştirebilme desteğini. Şu anda yalnızca 23 dil için bi,r IDE ve bir dil ile uygulama geliştiriliyor. Neredeyse tüm uygulamaların tabanının C olmasının sebebi vardır, C neredeyse her işin altından kalkabilir. Ancak Windows Phone buna imkan tanımıyordu. Artık C desteği de geleceğine göre, gerçek kaliteli uygulamaları görebileceğiz. 120 dil desteğine gelirsek, 23 ülkeyi çıkaralım, oralarda bilgisayar bile yoktur bence. 23 ülke de önceden vardı, 23+23=46. 120-46=74. 74 dilden bahsediyoruz. İngilize'ye bakarsak, birçok ülke İngilizce konuşuyor. Yani 74 dil desteği de 90 ülke demek. Kısacası, yaklaşık 90 ülke daha WP7'ye uygulama geliştirecek.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt