MrTech
Üye
Telefonu yaptırUçuyorum!!! 8 ay önce üst ekranını kırıp kaybettiğim androidli sony xperia neo L imi buldum!!! Bilgisayarın yanındakı kullanılmayan kitapların arkasından çıktı!!! Her yeri tozlu, şarja taktım ama malesef dolmadı.

Telefonu yaptırUçuyorum!!! 8 ay önce üst ekranını kırıp kaybettiğim androidli sony xperia neo L imi buldum!!! Bilgisayarın yanındakı kullanılmayan kitapların arkasından çıktı!!! Her yeri tozlu, şarja taktım ama malesef dolmadı.

Nerede oturuyorsun ?Bir az eski, yapar bilirler mi?![]()
Nerede oturuyorsun ?
Bu mesajının ilkini editle ne olur ne olmazKonu düzeltilmiştir. Sizce hangisi? Tabii ki
- - - Eklendi - - -
azerbaycanda yaşıyorum, Bakü de. Telefonumun original parçalarını değiştirir diye yaptırmak istemiyorum.

Değişti mi acaba oralar 
Bu mesajının ilkini editle ne olur ne olmaz
İstersen yolla burada yaptırayım,akrabam yani orjinal takıyor
- - - Eklendi - - -
Bakü müDeğişti mi acaba oralar
![]()
Fikrimi söyledim ve şikayeti bildirdim.Bu kadar saçmalık yeter.
Doğru ya da Yanlış.Fikrini söylersin olur biter![]()
Bir az değişti (iyi yönde değil).... Yurt dışına yollayamam telefonu. Son defasında babamın yolladığı kutunu kabul etmediler. Bi de diger batarya ile şarj oluyor, ama 1 dakikada bitiyor. Nasıl bilemedim.
Fikrimi söyledim ve şikayeti bildirdim.Bu kadar saçmalık yeter.
Buna yöneticiler karar versin.
Fikir,düşünce,saygi
Buna yöneticiler karar versin.
şimdi ağır konuşcamda yine ceza alırım diye korkuyom
java telefonla bilgisayar yonetebiliyodum java kotu degil ama dokunmatik androidli bi telefon alip rahat kullanmak varken java tuslu bu sebepten ekrana da az yer birakan bi telefon almak sadece konusma yapan sarja onem veren biri icin mantikli olabilir