WP ve Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Archonn

Archonn

Üye
Yani ne diyelim seçim yapmakta özgürlük var sonuçta. Ama Android hakkında biraz daha araştırma yap bence. Kaldı ki Android sistemin en büyük özelliği telefonun donanımına göre seri çıkartması. Yani en ucuz dediğin bir Android telefonda en kötü ihtimalle Android 2.+ vardır ki bu sürüm bile en iyi java telefondan saha iyidir.

İyi değil aslında ayar ediyor. Şahsen tarayıcıyı dahi adamakıllı kullanamıyorum.
Köşe bucak rom arıyoruz.

@Nuru Dasdemirli : Nova 3 kalitesinde diyelim o zaman

nsren

nsren

Üye
Benim kıyasım şöyle!!! 300 tl-lik android ve 300 tl-lik java!!! 1000 tl-lik androidle 300 tl-lik javayı mı sandınız??? 300 tl-lik java 300 tl-lik androidi ezer geçer!!! Siz sanki maket helikopterle gerçek helikopteri kıyaslıyorsunuz :)

Oncelikle yanlış olanı duzeltelim. 300 tl lik Android ve java olmaz. Android ve java olur.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yani ne diyelim seçim yapmakta özgürlük var sonuçta. Ama Android hakkında biraz daha araştırma yap bence. Kaldı ki Android sistemin en büyük özelliği telefonun donanımına göre seri çıkartması. Yani en ucuz dediğin bir Android telefonda en kötü ihtimalle Android 2.+ vardır ki bu sürüm bile en iyi java telefondan saha iyidir.

android 2.3.6 kullandım. Rezalet. 4.1 in yanından geçemez.

nsren

nsren

Üye

İyi değil aslında ayar ediyor. Şahsen tarayıcıyı dahi adamakıllı kullanamıyorum.
Köşe bucak rom arıyoruz.

Mobile göremiyorum senin telefon modelini. İnternet için ise Nokia'dan beri süregelen Opera var. Gayet hızlı.

- - - Eklendi - - -

android 2.3.6 kullandım. Rezalet. 4.1 in yanından geçemez.

Zaten Android 2.+ iyidir demedim. Yani düşük ozellilikli telefona düşük özellikle yazılım var dedim.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Köşe bucak rom arıyoruz.

:oke: hem az önce dedim, 1000 tl lik android ve 200 tl lik java kıyaslanamaz

- - - Eklendi - - -

Oncelikle yanlış olanı duzeltelim. 300 tl lik Android ve java olmaz. Android ve java olur.

yanlış?

- - - Eklendi - - -

Mobile göremiyorum senin telefon modelini. İnternet için ise Nokia'dan beri süregelen Opera var. Gayet hızlı.

- - - Eklendi - - -

Zaten Android 2.+ iyidir demedim. Yani düşük ozellilikli telefona düşük özellikle yazılım var dedim.

:oke:

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nescafe paketinden 20 dakika ve 20 mb buldum, kodları isteyene hemen pm atayım.

PriZm

PriZm

Üye
[video=youtube;nQvzNFf5900]http://www.youtube.com/watch?v=nQvzNFf5900[/video]
asdasfewfasdfwawecrmaheuıfynvyaglubrtvaşrbyev.

nsren

nsren

Üye
Nescafe paketinden 20 dakika ve 20 mb buldum, kodları isteyene hemen pm atayım.

Allah senin iyiliğini versin :-) :-) :-) neyse ki 1000 dakika vodafone, 500 dakika her yöne, ve sınırsız internet kullanıyorum. Yoksa hiç durmazdim :-)

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Allah senin iyiliğini versin :-) :-) :-) neyse ki 1000 dakika vodafone, 500 dakika her yöne, ve sınırsız internet kullanıyorum. Yoksa hiç durmazdim :-)

:D:):(:):ehe:(:):(:D

- - - Eklendi - - -

Bekleyemiyorum, nescafeden çıkan kodlar:
E2DRCT9S DAKIKA
ER8C3VWF DAKIKA
Kodlar kullanılmadı! Azerbaycanda yaşıyorum diye kullanamadım :). Kullanan arkadaş cevaplasın. 1 kodu 2. defa kullanamazsınız.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi farkettim, nescafe kutusunun altına original yazılmış, acaba çin malı olanın tadı nasıl :hmmm

nsren

nsren

Üye
:D:):(:):ehe:(:):(:D

- - - Eklendi - - -

Bekleyemiyorum, nescafeden çıkan kodlar:
E2DRCT9S DAKIKA
ER8C3VWF DAKIKA
Kodlar kullanılmadı! Azerbaycanda yaşıyorum diye kullanamadım :). Kullanan arkadaş cevaplasın. 1 kodu 2. defa kullanamazsınız.

Erken gören kapar. Keşke operatör bölümünde konu acsaydin. Neyse artık şansa bahta. :-) :-)

MrTech

MrTech

Üye

En kral telefon 6303i değil.
Ben kendi telefonumdan örnek vereyim (c3,2 yıl önce 330 liraya almıştım)
javascript destekli tarayıcısından wifi ile internete hızlı bağlanıyorum,mp4 film atıp izliyorum,epub okuyorum, sözlüğünü, lyrics playerını,karekod okuyucusunu,pdf okuyucusunu(tam tat vermese de ),passwd managerını, zip-rar archiver'ını,radyosunu, müzik çalarını, haritasını,youtube'unu,facebook&twitter vs sosyal ağ uygulamalarını,eposta uygulamasını, whatsappini, skype'nı zartunu zurtunu kullanıyorum. Metroda elinde galaxy note u ile oyun oyun oynayan amcanın yaptıklarından daha fazlasını yapıyorum. Problem?

Ha s40 androidden daha gelişmiştir demiyorum,konudaki önceki mesajımı okuyun.
S40 performans&faydanılabilirlik konusunda symbianla bile kıyaslanamaz,ama fiyat işin içine dahil olunca alt segment akıllı telefonlarla kapışır emin olun.
Hem c3 hem vodafone 945 kullanan biri olarak söylüyorum
945 mi :D

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uçuyorum!!! 8 ay önce üst ekranını kırıp kaybettiğim androidli sony xperia neo L imi buldum!!! Bilgisayarın yanındakı kullanılmayan kitapların arkasından çıktı!!! Her yeri tozlu, şarja taktım ama malesef dolmadı :(.

- - - Eklendi - - -

:-) kinaye

- - - Eklendi - - -

Aslında konu java mi android mi olsa tamam. Lâkin burada java android sen daha iyi denilmiş. Yanlışlık oradan kaynaklanıyor.

Evet, sorunu düzeltiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt