Engin abi lumia900 1950 TL den internette satışa sunulmuş, demin Kemal abi haber verdi. Nasıl fiyat?[ENGİN];4608937' Alıntı:eyvallah.![]()
Engin abi lumia900 1950 TL den internette satışa sunulmuş, demin Kemal abi haber verdi. Nasıl fiyat?
bu fiyat avrupadan simfree bir yııl garantili sipariş üstüne 7-10gün içinde gelen bir cihaz bu rakama bakarsak türkiyede resmi satış fiyatı 1400-1500 olacaktır.
o zaman 800 de 1100 1200 diyebilir miyiz Ali abi?
Kamera ile yazı okutup çevirme mi? Yuh! iPhone için de böyle bir şey yapacaklardı ama olmadı, eline yüzüne bulaştırdılar. Microsoft başarmış demek.
dostum fotograf ile yazi cevirmek mango guncellemesinde bile vardi zatenyoutube da seyredeli bir ay filan oldu. Her halde simdi daha fazla gelistirdiler bunu (daha fazla dile cevirme olabilir) yani anliyacagin microsoft icin yeni bir teknoloji degil
![]()
konu zaten bahsettigin uygulamanın güncellemesi ile ilgili
Bu arada tebrik ederim wp. bolumunun mod u olmussun
Kardeşimle konuştum Can fransa da şuan simfree 300euro deli fiyat be...o zaman 800 de 1100 1200 diyebilir miyiz Ali abi?
Biz yeni öğrendik hacı bizim için yeni bir teknoloji...dostum fotograf ile yazi cevirmek mango guncellemesinde bile vardi zatenyoutube da seyredeli bir ay filan oldu. Her halde simdi daha fazla gelistirdiler bunu (daha fazla dile cevirme olabilir) yani anliyacagin microsoft icin yeni bir teknoloji degil
![]()
Aynen kardeşim çok şaşırdım zaten.300 euro aşşa yukarı 750 tl e bide bizdeki vergi falan gene 1000 i geçer harbi deli para be abi ya