OttomaN TigeR
Üye
İbrahim Paşa nerde ?!![]()

İbrahim Paşa nerde ?!![]()

Paşamın sonu benzemesin aman,bu ne gökçen paşa ibrahim ne zaman boguldu
Hünkarımız meşguller paşam...Bu rüya yaHünkarımız bana bunu yapmaya hazırlanıyor galiba hiç bizi gördüğü yok .
![]()

Aslında değilim ya dün işten kovuldum, ama burayı/sizleri seviyorum işte burada kendimi iyi hissediyorum açıkçası...Gökçen abi yine formundasın![]()
Aslında kovulmadım da bana karşı hakaret içeren bir kelime kullanıldı, o na bozulup müdürle tartıştım... SGK ilgili maddesi gereği işten ayrıldım desem daha doğru olur.hayırdır abi senin gibi eleman kovulur mu ya![]()
inşallah mahkemelik olmayız ama tazminat iyi yirmibin kadar yapıyor.geçmiş olsun abi.. Ne iş yapıyodun bilmiyorum ama iyi tazminat alırsın sanırım?
Senin gibi elemanım olsa küfürü bırak anında müdür yapardım paşam . Onlar kaybeder sen sıkma canını .Aslında kovulmadım da bana karşı hakaret içeren bir kelime kullanıldı, o na bozulup müdürle tartıştım... SGK ilgili maddesi gereği işten ayrıldım desem daha doğru olur.
Arada sıkmak iyi olur be paşam, derler ya sıkı can iyi olur kolay kolay çıkmazSenin gibi elemanım olsa küfürü bırak anında müdür yapardım paşam . Onlar kaybeder sen sıkma canını .

Can'ımsınooh maşallah herkese Gökçen abiden Lumia![]()

Arada sıkmak iyi olur be paşam, derler ya sıkı can iyi olur kolay kolay çıkmaz
---------- Eklendi @ 14:21:19 ---------- Yazıldı @ 14:19:54 ----------
Can'ımsın![]()
Neyse konuyu kapatalım, yoksa şimdi yeni modumuz gelip bize çakacak haberiniz olsun...![]()
Allah razı olsun abi, onlar da bunun farkında iki gündür arıyorlar ama ben bitirdim artık...[ENGİN];4608731' Alıntı:
geçmiş olsun kardeşlik boşver seni kaybeden düşünşün![]()
Allah razı olsun abi, onlar da bunun farkında iki gündür arıyorlar ama ben bitirdim artık...
Yok abi tazminat onlara dokunmaz, onların kaybı tazminattan daha büyük...[ENGİN];4608798' Alıntı:tazminatın derdınde onlar![]()