Wp Mağazadan Uygulamalar Neden Kalkıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Wp Mağazadan Uygulamalar Neden Kalkıyor?
Vmeye Kurulu 820 de 1020ye Kurayım Dedim Mağazada Çıkmıyor.820dede Denedim Durum Aynı.Dukto Vardı Oda Kalktı Neyin Kafasını Yaşıyorlar?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bazı programlara WP'de fazla ilgi duyulmadığı için destekler kaldırılıyor. Yani uygulama mağazadan kalkıyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Bazı programlara WP'de fazla ilgi duyulmadığı için destekler kaldırılıyor. Yani uygulama mağazadan kalkıyor.
Çok Uygulama Var Diyemi? İyide CCTV İçin Program Vardı 50 Tane Hiçbiri Yok Ne Yapacağim Peki?

furyzer0

furyzer0

Üye
Güncellenmeyen uygulamaları Ms kendisi kaldırıyor. İlgi görmeyenler de kendileri çekiyorlar bazen.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Güncellenmeyen uygulamaları Ms kendisi kaldırıyor. İlgi görmeyenler de kendileri çekiyorlar bazen.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Tamam Ama Mağazadaki Tüm Meye Programları Kalkmiş Durumda Ne yapacağim Şimdi? Ayrıca Dukto Vardı Oda Kalkmiş Yararlı Uygulamalardı Gayet?

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Kalkma sebebi(uygulamayı yayınlayanların gözünden) çok indirilmemesi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Kalkma sebebi(uygulamayı yayınlayanların gözünden) çok indirilmemesi
Tamam Şimdi Kalkma Nedenini Anladım :D Fakat Asıl Soru Nasıl Yükleyeceğim? Meye Programları Vardı Bir Dünya Hiçbiri Yok Hepsi Kalkmiş O.o

humanhunter

humanhunter

Üye
Tamam Şimdi Kalkma Nedenini Anladım :D Fakat Asıl Soru Nasıl Yükleyeceğim? Meye Programları Vardı Bir Dünya Hiçbiri Yok Hepsi Kalkmiş O.o
Aradığın uygulamaları xap veya appx şeklinde bulabilirsen nette yükleyebilirsin.
Ayrıca bazı uygulamalar da mağazada arayınca bulunmuyor tarayıcıdan linkini tıklayınca görebiliyosun
mesela dukto (eğer aynı dukto dan bahsediyorsak :) )

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Aradığın uygulamaları xap veya appx şeklinde bulabilirsen nette yükleyebilirsin.
Ayrıca bazı uygulamalar da mağazada arayınca bulunmuyor tarayıcıdan linkini tıklayınca görebiliyosun
mesela dukto (eğer aynı dukto dan bahsediyorsak :) )
Tamamdır Şimdi Oldu.Çok Tşk Ederim Bir Dahakine Böyle Yapacağim :) Vmeye Filanda Var Buradan Bulacağim O Zaman :)

• Beğen
Tepkiler: humanhunter
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Vmeyeyi Bulacak Bir Mümin Varmı Ya :D yada Vmeye Proda Olur :D

Üst Alt