Karşılaştırma wp ile ilgili gorusleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

WPYİ BIRAKICAKMISINIZ

• E V E T

Kullanılan: 4 30.8%
  • hayır cınım

Kullanılan: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
wp ile ilgili gorusleriniz
Arkadaşlar ben wpyi bırakacağım ve sevgili forumdaşlarımında bırakıp bırakmayacağını merak ediyorum ve wp kullanan userin soluğu hangi sistemde alıcağınıda oylamaya sundum ve oy kullanan arkadaşlar geçme sebebi ve hangi işletim sistemine geçeceğini yazarsa hoş olur sadece bukadar lütfen tartışma çıkarmadan konuyu dağıtmadan goruşlerimizi yansıtalım
Mağazasındn dolayı ve olan uygulamarın kalitesizliğinden dolayı yanlış bir seçim yaptım için birdahaki telefonum ios tan olacak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
wp güzel bir sistem,eksikleri var tamam ama bunlar çok yakında giderilecek ve hem sistem hemde mağaza olarak daha bir kullanıcı dostu hale gelecektir.ben şöyle düşünüyorum lumia nın en basit modeli olan 520 nin performansını androidli bir cihazda bulabilmek için kaç tl lik cihaz almak gerek:)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve sazobalı
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
wp güzel bir sistem,eksikleri var tamam ama bunlar çok yakında giderilecek ve hem sistem hemde mağaza olarak daha bir kullanıcı dostu hale gelecektir.ben şöyle düşünüyorum lumia nın en basit modeli olan 520 nin performansını androidli bir cihazda bulabilmek için kaç tl lik cihaz almak gerek:)

Sayın adminler burdan sesleniyorum konuyu açana yorum silme yetkisi verilsin sadece wp diyip hayır dıye oy kullanabilrdin
Kesinlikle yanlış anlama kardeşim bu konu kirlenmesin diye dedim şimdi biri çıkar 5 sene daha beklersin der sana hoş olmaz

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben kesinlikle diğer sistemeleri kullanmış biri olarak asla wp den vazgeçmem diyorum, evet kusuru var ama beni gerçek mana da hayata bağlıyor bu yüzden seviyorum bu sistemi. Oyum u hayır cınım olana kullandım sebebimi de açıkladım. Allah herkesin gönlüne göre versin her ne istiyorsa inşallah...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sayın adminler burdan sesleniyorum konuyu açana yorum silme yetkisi verilsin sadece wp diyip hayır dıye oy kullanabilrdin
Kesinlikle yanlış anlama kardeşim bu konu kirlenmesin diye dedim şimdi biri çıkar 5 sene daha beklersin der sana hoş olmaz
Hayırdır benim yorumumu silecektin yetkin olsaydı eğer,beğenmiyorsan şikayet et yöneticiler silsin.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bende bırakmayacagımı belirtmek isterim. Herşey oyun program degil. Birazda performans.fiyat oranına bakmak gerekir.

Herkez burada.görüşünü açıklayabilir. İfade özgürlügüne biraz saygı ;)

• Beğen
Tepkiler: emz ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Uzun vadede geçmeyi düşünmüyorum başka bir sisteme. Hatta win10 çıksın satın alcam bilgisayarıma. Şimdiden bütçe ayırıyorum. Hala lumia nın üst seviye telefonlarını gördükçe heyecanlanıyorum. Seviyorum telefonları ve sistemi. Buda yeter bana. Bu gün appstore daydım elime aldım her ürünü en ufak bir heyecan yoktu bende. Yeter bu da bana. Ne zaman artık heyecan vermez bu sistem bana, o zaman heyecanlandığım sistem neyse ona geçerim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, emz ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye

Çok saçma. O zaman adminlerin moderatorlerin pek bir anlamı kalmaz. İnsanlar fikirleri doğrultusunda istemediği düşünceleri silecek kafasına göre. Fikir özgürlüğü diye bir şey kalmayacak o zaman. Burası Facebook değil.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, Esendağlı ve Serhan
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ayrıca zaten cevap yazmaya kapalı anket açılabiliyor :) üyeler tarafından

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Konu kapanabilir, bişi yapılmıor burdada ozellıkle yazdım sadece konıyla alakalı yazın dıye

Yönetici tarafından düzenlendi:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Phone'a alışan birinin diğer sistemlerde çok uzun süre kalabileceğini sanmıyorum.
Diğer sistemlerin iyi yönü; zengin ve gelişmiş mağazalarının olması.

WP ise biraz daha sabır istiyor hepsi bu.
Sistemsel eksiklikler ağır ağır da olsa gideriliyor.

Mağaza da aynı şekilde yavaş yavaş gelişiyor.
Henüz çok gelişmiş bir mağazası var diyemeyiz ama sistemin gelişmesi ile bu fark da iyice kapanacaktır.

Pek çok firmanın halen WP'nin yeterli gelişmişlik düzeyi ve kullanıcı sayısına ulaşmasını beklediğini hatırlatalım.
WP eksiklerini giderdikçe ve geliştikçe kullanıcı sayısı artacak; kullanıcı sayısı arttıkça firmalar üzerinde baskı artacak ve söz konusu firmaların uygulamalarını WP'ye getirmeleri bir zorunluluk halini alacak.

Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve emz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...