zorbaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaslar biraz insaf tfldan yaziyorum turkce dil destegi olmadan ama aaaa
- - - Eklendi - - -
mesela kilit ekranindayken resim cekmek istediniz ekran kilidini acmaya gerek yok kamera tuşuna bastiginiz anda kamera acilir.
Hay anlayisina saglik tsk ederim
arkadaslar biraz insaf tfldan yaziyorum turkce dil destegi olmadan ama aaaa
- - - Eklendi - - -
mesela kilit ekranindayken resim cekmek istediniz ekran kilidini acmaya gerek yok kamera tuşuna bastiginiz anda kamera acilir.
Hay anlayisina saglik tsk ederim
Tamam bir şey demedikki.
kisa olmus felan olmasin yani
Hocam tamamda uzun değil yani
ama bunu yuzume vurmakda zorunda degilsin yanihem ben hepsini yazsam diger arkadaslara ne kalacak
Haklısınız ne diyelim ama bu konunun uzun olmadığı gerçeğini değiştirmiyor
wp cihazinizi şarz ettiniz bataryaniz %100 ama kalan şarz sureniz sizi tatmin etmedi mi. O zaman bir onceki şarz surenizin ne kadar oldugunu hatirlamaya calişin. Cunku wp cihazlarda kalan şarz suresi ortalama kullanim alişkanliklariniza gore gosteriliyor ve sizin kullanim şekliniz değişiklik gostermezse dakika şaşmiyor.
s^3 de öyle degil hünkarım zaten orjinal yazılımda yok üçüncü parti uygulamalar var batarya süresini gösteren onlar da ne gösterdigini kendisi bile bilmiyor.Vay be!Acaba s^3'te de mi öyleki?
s^3 de öyle degil hünkarım zaten orjinal yazılımda yok üçüncü parti uygulamalar var batarya süresini gösteren onlar da ne gösterdigini kendisi bile bilmiyor.
belleden önce batarya durum göstergesi daha iyiydi ama wp de bu olay bambaşka hünkarım sistem kullanım alışkanlıklarına göre süre hesaplayıp onu gösteriyor hatta yakında nokia drive navigasyonda arac kullanım karakteristiginizi hesaplayıp ona göre rota ve süre hesaplaması bile yapacak.Bazen % gösteriyor ya kapanırken.O acaba buna benzer bir şey mi diye düşündüm de.Allah iyiliğini versin hünkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?