wp ailesi bana yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
wp ailesi bana yardım edin
amerikada at&t nin sitesinde lumia 900 100$ yazıyo sanırım sim kilitli açtırabilir miyiz birde sizce lumia 900 mü almalıyım yoksa iphone4s mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
At&t 100$ 24ay kontratli fiyat ben aldim kullaniyorum. 100$peşin verip 24*17.50$ kontratla aylik 2gb data paketi ve konuşma ve mesajlaşma hakki veriliyor. Toplamda 450$ yani. Fakat şu anda at&t shoplar kontratsiz satiş yapmamaya calişiyor biraz ugraşirsin almak icin tabi at&t hatti olan bir tanidigin varsa o alabilir. O da 450+38$vergi ile 488$a gelir fiyat. Simkilidini acmak icin simfree varyant rom flashlaman lazim şu anda navifirmde var fakat pcden nokia care suite veya nss pro ile yapamazsin cihaz susar cunku kodlari degişik. Bunun icin box kullanmalisin o da sende yoktur telefon teknik servislerinde olur. Veya alip bir iki ay bekleyiceksin at&t simkilit kodunu vermeye başlayinca onlardan alicaksin.

• Beğen
Tepkiler: Del Rey ve Cihanî Sultan
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
At&t 100$ 24ay kontratli fiyat ben aldim kullaniyorum. 100$peşin verip 24*17.50$ kontratla aylik 2gb data paketi ve konuşma ve mesajlaşma hakki veriliyor. Toplamda 450$ yani. Fakat şu anda at&t shoplar kontratsiz satiş yapmamaya calişiyor biraz ugraşirsin almak icin tabi at&t hatti olan bir tanidigin varsa o alabilir. O da 450+38$vergi ile 488$a gelir fiyat. Simkilidini acmak icin simfree varyant rom flashlaman lazim şu anda navifirmde var fakat pcden nokia care suite veya nss pro ile yapamazsin cihaz susar cunku kodlari degişik. Bunun icin box kullanmalisin o da sende yoktur telefon teknik servislerinde olur. Veya alip bir iki ay bekleyiceksin at&t simkilit kodunu vermeye başlayinca onlardan alicaksin.

siz nasıl kullanıyorsunuz peki

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

:aha:Sen baya ilerlemişsin hünkarım söylediklerinin %20'sini felan anladım anca...

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

benim elimde teknik servislerdeki imkanlar var;)

- - - Eklendi - - -

yani hunkarim kontratsiz simkilitli olarak 450$+38$vergi fiyatla alinabilir.

yani lumia 900ü 488$ a alabiliriz

- - - Eklendi - - -

birde bu vergi tüm teller için aynı mı

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

benim elimde teknik servislerdeki imkanlar var;)

- - - Eklendi - - -

yani hunkarim kontratsiz simkilitli olarak 450$+38$vergi fiyatla alinabilir.
Sağolasın hünkarım.Şu sonları tam anlamadım onu da nasib olursa teli alınca çözerim...

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
peki son sorum 16gb iphone4s i vergiler falan toplam kaça alırım at&t den

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu sayfaya degil at&t shop sayfasina bak. Bu sayfada fiyatla ilgili birşey yok

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
aşağıda price gibi bişey yazıyo orda kontratlı ve kontratsız diye yazıyo ama 3 farklı değer var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uc farkli deger 16-32-64gb fiyatlari ayrica no commitment yazan yere bak senin alacagin fiyat o

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
plans and pricing yazıyo oraya tıkla

- - - Eklendi - - -

Uc farkli deger 16-32-64gb fiyatlari ayrica no commitment yazan yere bak senin alacagin fiyat o

no commitmet kontratsız değil mi eğer kontratlı alsak n'olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
plans and pricing yazıyo oraya tıkla

- - - Eklendi - - -

no commitmet kontratsız değil mi eğer kontratlı alsak n'olur
Kontratli alirsan hat alman veya mevcut hat ustune alman lazim baska da fiyat olarak farki yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt