musicianfaruk
Üye
-
Konu Sahibi
-
Peki Apollo+ navifirm'de ne zaman gözükür tahmini olarak bir şey diyebilir misiniz?
ikincisi için mağazada uygulama var bizzat görmüştüm.
henüz telefonu almadığımdan kullanmadım ama popüler uygulamalar arasındaydı, en az 4 yıldızı vardı.
Peki Apollo+ navifirm'de ne zaman gözükür tahmini olarak bir şey diyebilir misiniz?
Nisan ayı içerisinde Navifirm'e gelir, Mayıs ayında da telefonlara dağıtılmaya başlanır diye düşünüyorum.
haziran ayindaki geliştirici zirvesinde wpblue duyurulur, temmuz-agustos arasi navifirme gelir eylul ayindaki Nokia worldde snapdragon 800 chipsetli wpblue Lumia930&950 duyurulur ve kasim ayinda satişa cikar
Bu kilit modda kapanan sadece wifimi ? Yoksa 3g yada h hızı kapanıyormu ? Eğer normal hattımdaki internetide kapatıyosa whats app , mail gibi anlık güncellemeleri anca tel ekranı açıkkenmi alıcam ? Nolur sadece wifi de kapanıyo diyin
haziran ayindaki geliştirici zirvesinde wpblue duyurulur, temmuz-agustos arasi navifirme gelir eylul ayindaki Nokia worldde snapdragon 800 chipsetli wpblue Lumia930&950 duyurulur ve kasim ayinda satişa cikar
Kilit ekranında 3G kapanmıyor bildiğim kadarıyla.
Kilit ekranı devreye girince wifi'nin kapanması sorunu önümüzdeki birkaç hafta içinde gelecek Portico güncellemesi ile düzeltilecek.
Multitasking ve diğer eksiklikler -Mayıs ayında geleceğini tahmin ettiğim- Apollo+ güncellemesi ile giderilecek.
Apollo+ güncellemesi epey geniş kapsamlı olacak.
Wifii kilit ekranında kesilmez ise o zaman Synbian daki gibi gerektiğinde bağlanmalı zira şimdi sadece aç kapa var aç dediğimizde Kilit ekranı girince kapanmazsa pili yer bitirir
Affedersiniz, bu mesaj eski sanırım o yüzden ama, önümüzdeki Ağustos ayında yeni lumia'nın çıkacağını söylemiştiniz. Hatta ses çipi daha yüksek olduğu için fikrinizi sormuştum. 41 mp'lik kamerası falan var demiştiniz. Burada bahsettiğiniz telefon farklı mı yoksa mesaj eski olduğu için o zaman ki fikriniz mi ? Birde Wp Blue ne oluyor acaba ?
Affedersiniz, bu mesaj eski sanırım o yüzden ama, önümüzdeki Ağustos ayında yeni lumia'nın çıkacağını söylemiştiniz. Hatta ses çipi daha yüksek olduğu için fikrinizi sormuştum. 41 mp'lik kamerası falan var demiştiniz. Burada bahsettiğiniz telefon farklı mı yoksa mesaj eski olduğu için o zaman ki fikriniz mi ? Birde Wp Blue ne oluyor acaba ?
Windows Blue, Windows 8'den sonra çıkarılması planlanan Windows sürümü.
Dolayısıyla Windows Phone 8'in yerini de Windows Phone Blue alacaktır.
bu cihaz tamamen farkli bir cihaz. Wpblue gelecekteki guncellemenin ismi olucak buyuk ihtimalle. Microsoft artik işletim sistemlerine numara yerine isim vericek. Yani windows8'den sonraki windows surumu wpblue olucak.bu durumda da wp8'den sonraki windowsphone surumu wpblue olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?