Püf Noktası wp 8 e dönmek

Sponsorlu Bağlantılar

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
wp 8 e dönmek
Merhaba arkadaslar ben 8.0 amber sürümüne geri dönmek istiyorum ama bu 8.0 amber sürümünün rom dosyasını bulamadım
Nerden bulabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim bir de telefonun garantisi gider mi bunu yapınca?

skynet

Üye
siteden telefonunuzun Product Code'unu girin en alttaki 11 dosyayı indirin ben 620'ye yüklemiştim ama 1 gün zor dayandım tavsiye etmem :)
Garanti olayı hakkında bir bilgim yok :bilmem:
Not: İnen 11 dosyanın başında fazlalıklar oluyor onları silin yoksa NCS hata verir.

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Product codeye nereden bakıyorduk :)

skynet

Üye
ile pc'den bakabilirsiniz :)

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol arkadaşım deneyeceğim az sonra ama bilen biri garanti gidiyor mu gitmiyor mu yazarsa sevinirim

dücane

dücane

Üye
Nicin Amber sürümüne geri dönmek istiyorsun ?

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Telefon daha hızlıydı ve hemen şarj oluyordu şimdi 2.30 saatte doluyor bi de herhangi bir ayara tıklayınca yukleniyor yazıp duruyor
Bir de şu uygulama listesindeki harfler çok kotu duruyor

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ben amberden de öncesine dönmek istiyorum kamera pırıl pırıldı.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yapmayın etmeyin elimizde gül gibi kararlı sürüm varken hesap makinesi çağımıza dönmek istiyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: saynesim
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Wp 10u gördükten sonra eskiye dönme düşüncesi beni çok düşündürüyor telefona işkence etmeyin bence gerek yok

• Beğen
Tepkiler: saynesim
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yapmamız gereken cihazımızı yükseltmek artık 920-925 bile yetersiz kalıyor zamanın amiralleri.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yapmamız gereken cihazımızı yükseltmek artık 920-925 bile yetersiz kalıyor zamanın amiralleri.

Buna w10 kararlı sürümden sonra karar vermek lazım. 920 ve 925 gibi cihazlar 'zamanın' amiralleri olsa da, güncellemeleri artık geç alsa da donanım olarak gayet yeterli cihazlar. Haksızlık etmeyelim şimdi :)

Üst Alt