Karşılaştırma WP 8.1 - W10M Ana Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

manialog

manialog

Üye
Ses kapatma kısayolu hangi programla ekleniyor yazar mısınız

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

zbahadir

Üye
Biraz düz ve sade seviyorum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Biraz düz ve sade seviyorum.

wake my PC ile "internet üzerinden" Pcyi çalıştırmayı detaylı bi şekilde pm'den atabilir misin? :) internette yazan her şeyi denedim ama yapamadım, bi yeri atlıyorum kesin

zbahadir

Üye
27 aralık yazan widgetin ismi nedir?

Chronos Calendar live Tile.

wake my PC ile "internet üzerinden" Pcyi çalıştırmayı detaylı bi şekilde pm'den atabilir misin? :) internette yazan her şeyi denedim ama yapamadım, bi yeri atlıyorum kesin

İç ağda yönlendirme yaptıysanız çalışması lazım ama bazı modemler live yani yönlendirme bilgilerini tutmayabiliyor. Modem konsol ayarlarında ayarlanabiliyor ancak modem kapatılıp açıldığında ayarlar gidebiliyor. Çok az modem bu özeliği kalıcı olarak destekler. Yoksa internet üzerinden erişildiğinde gelen istek hedefe ulaşmaz.

Modem konsol ayarları dediğimiz yer modeme lokal telnet üzerinden erişilen linux veya benzeri işletim sistemidir. Ağınızda bir router varsa tanımlamaların ondan daha kolay yaparsınız.

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye

bu da benim ekranım 5 aydır değiştirmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Microsoft'u bekleyemedim kendi büyük kutucuğumu ve widgetlerimi kendim yaptım :) (müzik uygulaması ve çevresi).

...decode...

...decode...

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
:)

• Beğen
Tepkiler: ...decode...
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Microsoft'u bekleyemedim kendi büyük kutucuğumu ve widgetlerimi kendim yaptım :) (müzik uygulaması ve çevresi).

Ortadaki saat ve hava durumu widgetin ismi nedir? Bir de nasıl yaptınız play, stop tuşlarını?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
saat uygulaması:)

#1 toolkit bununla da play tuşu, durdurma ve ileri- geri tuşlarını başlangıca sabitledim bir tanede müzik durdurma bulup yanlarına ekledim :)

Ortadaki saat ve hava durumu widgetin ismi nedir? Bir de nasıl yaptınız play, stop tuşlarını?

Murat Alper

Murat Alper

Üye

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye

Nette Gezerken Bir Resim Görmüştüm Hoşuma Gitmişti Kendimde Uyguladım Sonuç Bu c(:

Lumia 820

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Windows Phone 8.1 GDR1 on Lumia 920. I ❤ Live Tiles.

only scholar

only scholar

Üye
buda benden "

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Biraz daha düzenledim. Çok kullanışlı. Sırf bu yüzden bile WP ;)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Farklı bişeyler yapmak istedim.

braayn

braayn

Üye

Üst Alt