Karşılaştırma WP 8.1 - W10M Ana Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Beyler arka plan ateşleyelim biraz lütfen :D

PureFood

PureFood

Üye
Evet iyiler ama manzalardan kaçıyorum ben :D hani eksantrik bir şeyler istiyorum manzara milyon tane var zaten. Ben de paylaşayım fikir olur belki;

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve skynet
luckysleven

luckysleven

Üye
Evet iyiler ama manzalardan kaçıyorum ben :D hani eksantrik bir şeyler istiyorum manzara milyon tane var zaten. Ben de paylaşayım fikir olur belki;

Hocam ustteki dinamik kilit ekrani dimi ?

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye

Bu prognoza bende şeffaf olmadı . lumia 520 de ? nasıl yapılıyor şeffaf

R.A.M

R.A.M

Üye
HTC Tarafında klasörleme yok gelmedi..:bann:

versino2

versino2

Üye
Zara hayranlığı başka oluyor :D

skynet

Üye

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

saat uygulamasının ismini verebilir misiniz ya da link ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir de bunu deneyin:)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve yunus-emre-6606

skynet

Üye

• Beğen
Tepkiler: PureFood

technocu1

Üye
Bende Facebook. Twitter. Instagram simgeleri şeffaf olmuyor. Bunu nasıl yapacağız.

Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap

Kutucuklarıdaki uygulamaların yerlerini değiştirebilirim
ama gruplaşmayı hiç bozmayı düşünmüyorum : ))

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve 4MaGuS

technocu1

Üye
Şununla:
Teşekkürler peki siteye cepten resim nasıl ekleyeceğiz.Hocam bu uygulama ile Facebook şeffaf oldu ama bu seferde bildirimler gelmiyor.Aynı zamanda instagramada girmiyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Teşekkürler peki siteye cepten resim nasıl ekleyeceğiz.Hocam bu uygulama ile Facebook şeffaf oldu ama bu seferde bildirimler gelmiyor.Aynı zamanda instagramada girmiyor
bu uygulamayı cepe kurup yüklemek istediğiniz resmi seçip upload yaptıktan sonra verdiği linki kopyalayıp mesajlar kısmında fotograf kısmına eklerseniz resim gözükür

facebook 1 tane varsa gelebilir belki sizde betada kurulu ise bende olduğu gibi 2 sini birden açmaya çalıştığı için gelmiyor olabilir zaten 8.1 varsa üstten bildirim geldiği için sorun olmaz bence

Üst Alt