Lumia 930 - Duvar Kağıdı Paketi Yayınlandı! - MaxiCepBeyler arka plan ateşleyelim biraz lütfen![]()

Evet iyiler ama manzalardan kaçıyorum benhani eksantrik bir şeyler istiyorum manzara milyon tane var zaten. Ben de paylaşayım fikir olur belki;
Evet hocam ona uygun görsellikte duvar kağıdı bulmuştum.Hocam ustteki dinamik kilit ekrani dimi ?
Evet iyiler ama manzalardan kaçıyorum benhani eksantrik bir şeyler istiyorum manzara milyon tane var zaten. Ben de paylaşayım fikir olur belki;
Seni dhden biliyorum sonunda geçtim mi 8.1eZara hayranlığı başka oluyor

925 e ilk gün çıktığında ilk yükleyenlerdenimSeni dhden biliyorum sonunda geçtim mi 8.1e![]()

saat uygulamasının ismini verebilir misiniz ya da link ?Evet iyiler ama manzalardan kaçıyorum benhani eksantrik bir şeyler istiyorum manzara milyon tane var zaten. Ben de paylaşayım fikir olur belki;

Bir de bunu deneyin
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Analog clock tile.saat uygulamasının ismini verebilir misiniz ya da link ?
Bende Facebook. Twitter. Instagram simgeleri şeffaf olmuyor. Bunu nasıl yapacağız.
Teşekkürler peki siteye cepten resim nasıl ekleyeceğiz.Hocam bu uygulama ile Facebook şeffaf oldu ama bu seferde bildirimler gelmiyor.Aynı zamanda instagramada girmiyorŞununla:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler peki siteye cepten resim nasıl ekleyeceğiz.Hocam bu uygulama ile Facebook şeffaf oldu ama bu seferde bildirimler gelmiyor.Aynı zamanda instagramada girmiyor