Karşılaştırma WP 8.1 - W10M Ana Ekranlarınız

Bu ımgur ile resim upload etmeyi bende hiçbir zaman beceremedim,her seferinde hata veriyor.cihazım L920 8.1 pd.yüklü.

4MaGuS

Üye
Bu ımgur ile resim upload etmeyi bende hiçbir zaman beceremedim,her seferinde hata veriyor.cihazım L920 8.1 pd.yüklü.
o zaman hiç uğraşmayın hepsini silin cepten ie üzerinden bu siteye girerek resmi seçip upload yapın direk dogrudan erişim linkini istediğiniz yere paylaşın sonra

Tepkiler: Esendağlı

beats

Üye
Internet Explorer'da yükleme desteği olduğu için uygulamaya hiç gerek yok, adres çubuğuna:
m.imgur.com/upload
Yazınca direkt yükleme yapabiliyoruz, imgur'a kayıt olmaya da gerek yok. Fotoğraf telefondaysa device ile, internet adresindense url'sini sağ tarafa yapıştırıyoruz ve yüklemeyi yapıyor. Yüklemeden sonra sağ üstteki nokta ile open new in tab diyoruz adres çubuğundan linki kopyalayıp "["IMG"]" link "["/"IMG"] koduyla (tırnak işaretleri olmadan) ekliyoruz.

Tepkiler: Esendağlı
İşte bu süper oldu,çok teşekkürler.
Bir deneme yapayım

Tepkiler: beats

4MaGuS

Üye
Bir deneme yapayım
direk hızlı resimlere yükleyin daha kullanışlı ve daha kolay bence boşverin imguru paylaşıtığınız resimde direk resim linki paylaşın sayfayı değil
şunu yapmanız lazım normalde

beats

Üye
Bir deneme yapayım
Abi linki img kodlarının arasına yapıştır, şöyle:

İkinci img kodda / ile kapamayı unutma.

Tepkiler: skynet
mobilden girince yorum bölümünde o kodlar çıkmıyor.

beats

Üye
mobilden girince yorum bölümünde o kodlar çıkmıyor.
Evet mobil sürümde yok, sitenin altında masaüstü sürüm var ona geçince yorumda çıkıyor ya da skynet'in de gösterdiği gibi Maxicep uygulamasıyla kodlar çıkıyor. Diğer türlü kendin yazmak zorundasın abi.

Tepkiler: Esendağlı ve Silinen Üye 2527662

skynet

Üye

Tepkiler: 4MaGuS ve ceza87

4MaGuS

Üye
manzara güzelmiş bende hep böyle resim çekmek isterim hiç denk gelmedim neresi acaba merak ettim

skynet

Üye
manzara güzelmiş bende hep böyle resim çekmek isterim hiç denk gelmedim neresi acaba merak ettim
Hocam neresi olduğunu bilmiyorum
Arada bu siteye bakarım güzel bir manzara görürsem paylaşırım

4MaGuS

Üye
Hocam neresi olduğunu bilmiyorum
Arada bu siteye bakarım güzel bir manzara görürsem paylaşırım
ben kendiniz falan çektiniz sandım direk paylaşınca neyse

skynet

Üye

Tepkiler: PureFood ve 4MaGuS

mtoyanik

Üye