blackcemre
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oldu muMalesef aynı sorunu yaşıyorum ve çözemedim delirmek üzereyim.Tekrar deniyorum.
Oldu mu
Teşekkürler.Konular birleştirilmiştir.
Sorun değil kardeş.Konuyu görmedim, aratıncada çıkmadı oysa :/ Artı olarak MMS ayarlarını verdim sadece,konular birleştirilebilir ya da kapatılabilir.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Giriyorum telefon modelini otomatik kendi seçiyor.Şimdi farklı model seçim yollamaya çalışımilginç kendim denedim geldi
bende öyle birşey olmuyor telefon markasını modelini hepsini kendim seçiyorum şimdi baktım durum aynıGiriyorum telefon modelini otomatik kendi seçiyor.Şimdi farklı model seçim yollamaya çalışım
Edit : Sonuç olumsuz
bende de aynı sorun olunca kara kara düşünmeye başlamıştım ne yapacağım diye. nasıl olduysa aklıma geldi, girdim ayarları gönderdim, zahmetsizce hallettim. ama benden şifre istemedi.Arkadaşlar vodafone kullananlar için kendim denedim olumlu sonuç aldım
ilkolarakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayfasına giriyoruz
telefonumuzdan S yazıp 7000 gönderiyoruz şifremizi alıyoruz
sonra telefon ayar bölümünden cihaz ayarları ve orda yeşil butona tıklıyoruz ve ekrana bu aşağıdaki görüntü gelicek;
ordan telefon markası ve modelimizi ve hangi ayarı istiyorsak gönder diyoruz yaklaşık 30 saniye içinde ayar cep telefonumuza geliyor sorulan pin:1234 yazıyoruz ve otomatik kaydediyor sonra telefonumuzu yeniden başlatıyoruz hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?