WorldWide Telescope 2.5.32.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
WorldWide Telescope 2.5.32.1


Yapımcı: Microsoft
Eklenme Tarihi: 19.03.2010
Dosya Boyutu: 39,90 MB
Lisans: Ücretsiz
Dil: İngilizce
Platform: Windows XP/Vista/7
Uninstall Seçeneği? Evet
Limit: Yok


Microsoft firmasının yeni geliştirdiği WorldWide Telescope (Microsoft Sanal Teleskop Programı) ile artık amatör, profesyonel farketmeksizin tüm uzay meraklıları gökyüzünü bilgisayarlarından dolaşabilecekler. Nasa'nın bilimsel teleskopları olan Hubble ve Spitzer teleskoplarıyla Chandra X ışını gözlemevinden elde edilmiş görüntüleri bilgisayarınıza getiren bu program sayesinde bilgisayarınız üzerinden gökyüzünü dolaşabileceksiniz.

Uzayda şimdiye kadar keşfedebildiğimiz tüm yerlere, bulutsulara, supernova patlamalarına yakınlaştırma (zoom) yaparak göz atabileceksiniz. Ve aynı zamanda bunlarla ilgili bilgiler de edinebileceksiniz.

İsterseniz de Mars'ta bulunmuş olan Opportunity modülünün çektiği fotoğraflar ile Mars'a göz atabilirsiniz. Amatör veya profesyonel hiç farketmez herkesin kullanabileceği bu program ile uzay, yıldızlar, gezegenler bilgisayarınıza geliyor. Ayrıca dünyayı ve dünya üzerindeki her yeri görüntüleyebileceğiniz bu program ile Microsoft, Google Sky'a bir rakip çıkartmış durumda.

Önemli! Program kurulumu için .NET Framework 2.0 gereklidir.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt