World Mobile W97 N97 çakması

Sponsorlu Bağlantılar

l3il3eR

l3il3eR

Üye
    Konu Sahibi
World Mobile W97 N97 çakması
Bu Telefonu ben evkurdan aldım ama fakat facebook msn gibi içinde bulunan programlar çalışmıyor oyunları seçiyor çalışması için ne yapabilirim bide program ws oyun varsa siteye atabilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

15 kişi bakmış yokmu cvp vericek biri ya:S

aagkn

aagkn

Üye
bu telefonu bende 1 ay önce aldım dediğin sorunlar bendede vardı fakat telefona format attım daha sonrada wifi çekim gücü çok iyi haldeyken tekrardan programları kurdum şimdi hepsi çalışıyor. ve telefondan çok memnunum. yani kısacası arkadaşım programları kurarken wifi nin iyi çekio olması lazım zayıf yada cok zayıfken programları yüklediğinde cıkıyo dediğin sorun en azından bende öyle oldu .inşallah yardımcı olmuşumdur. :)

l3il3eR

l3il3eR

Üye
    Konu Sahibi
tmm format bende atıyım da nasıl atıcam nasıl programlarını tekrardan yuklicem bi anlatırsan çok mutlu olurum şimdiden çok çok tşk ederm.program felan oyun felan :):)

tommytaha

tommytaha

Üye
ürünü fabrika ayarlarına çevir sonra düzelmezse diğerlerini dene

l3il3eR

l3il3eR

Üye
    Konu Sahibi
Diğerlerini dene derken

atalay_muhammed

Üye
kardeş bende alacam nasıl memnun musun telefondan seesi kamerası internete bağlanması lütfen cevap ver

l3il3eR

l3il3eR

Üye
    Konu Sahibi
ya muhammed valla bende telefonu aldım baya oldu ama wifi açtıgımda girmiyor hiç bir şeye :S bence üzerine apra kat sıfır 5800 teklefon al derim ben :D

yasarmegas

yasarmegas

Üye
telfonun kötü yanlari sis çalıştırmaz dokunmatik hassasiyet az az

dmx125

Üye
googleye world mobile yazın sitesine girin sitesinde w97 yi tıklayın özelliklerinin yanında internet ayarları var o dosyadan ayarlarını yapıp facebook gibi şeyleri kullanabilirsin iyi günler

memeş

Üye
Arkadaşlar bu w97 nokia pili kullanılıyor mu?

orkdem23

Üye
arkadaşlar bende w97 aldım ama menüsü ters tarafa kayıyor durup dururken :( daha 1 gün oldu alalı. ne yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.

asker_31

Üye
valla şunu diyim nokiadan şaşmayın bence bende aldım ama işletim sistemindemin kaybediyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt