Wondershare Dr.Fone for Android İndir - Android Silinen Dosyaları Getirme

Sponsorlu Bağlantılar

serdar121212

Üye
    Konu Sahibi
Wondershare Dr.Fone for Android İndir - Android Silinen Dosyaları Getirme
Wondershare Dr.Fone for Android ile Mobil cihazınızdan her türlü veriyi getirebilirsiniz. Bunun için telefonunuzun rootlu olmasına gerek yok. Tek yapmanız gereken programı indirdikten sonra telefonunuzu USB yoluyla bağlamak ve tarama işlemini başlatmak. Bu adımdan sonra belli bir süre tarama yapacak olan program, daha sonrasında bir bir karşınıza silinen dosyaları çıkaracak. Çıkan listeden dilediğiniz dosyaları geri alabilirsiniz.
Tarama esnasında hangi tip dosyaları aratmak istiyorsanız onları seçebilirsiniz. Bu şekil de tarama işlemi daha kısa sürecektir. Android işletim sistemine sahip telefonların %80 ' ninden bu verileri getirebilirsiniz. Şuan için tamamını desteklemese de büyük kısmını destekliyor ve liste her gün daha da artıyor. Samsung model telefonların tamamı destekleniyor. Ayrıca sadece telefon değil tabletlerden de verileri getirebilirsiniz. Diğer desteklenen cihaz modelleri şu şekilde; SONY,Motorola,Google,HTC,LG.
İsminden de anlaşılacağı üzere sadece Android işletim sistemine sahip telefonlar için geçerli. Uygulamayı dilerseniz satın alabilirsiniz, veya deneme sürümünden faydalanabilirsiniz. Kullanımı açısından çok basit size yapmanız gerekenleri söyleyecektir. Ayrıca Türkçe dil seçeneğinin eklenmesiyle işler daha da kolay oldu.


İndirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.
 


Üst Alt