Wonder'a Facebook Kurmak

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Wonder'a Facebook Kurmak
Merhaba arkadaşlar Samsung Wonder 8150 telefonum var facebook Uygulamasını kurunca telefon acayip şekilde kasıyor muhtemelen ramdan kaynaklı bu sorunu nasıl hallederim teşekkürler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Hafif rom at

• Beğen
Tepkiler: JohanGielen
0MG90

0MG90

Üye
En eski sürümünü yükle

• Beğen
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Orjinal rom kullanıyorum fakat değişmiyor sizin tavsiye edeceğiniz bir rom varmı peki
One of a ki nd romu şuan en hafif en hızlı ve performans bakımından en iyisi bu orijinal rom antutu skoru 5700 bu romdan sonra 7400 filân oluyor

• Beğen
JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
One of a ki nd romu şuan en hafif en hızlı ve performans bakımından en iyisi bu orijinal rom antutu skoru 5700 bu romdan sonra 7400 filân oluyor

Aslında bende Custom rom yüklemek istiyorum fakat görüntülü görüşme yapmam gerekli malesef bu romlarda yok sanırım

Orjinal üzerinden oynanmış rom varmı peki ustam tavsiye edebileceğin

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Aslında bende Custom rom yüklemek istiyorum fakat görüntülü görüşme yapmam gerekli malesef bu romlarda yok sanırım

Orjinal üzerinden oynanmış rom varmı peki ustam tavsiye edebileceğin
Emre kardeşimizin vardı heralde rom bölmünde vardı heralde

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Yada telfon root lu ise swap alanı oluştur 2 kat hızlanıyor

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Yada telfon root lu ise swap alanı oluştur 2 kat hızlanıyor

Swap alanı kurmayı bende düşündüm fakat SD karta zarar verdiğini söylemiş bir arkadas hatta belli bir süre sonra kullanılamaz hale getiriyormus sanırım

NanoTechnology

Üye
Swap alanı kurmayı bende düşündüm fakat SD karta zarar verdiğini söylemiş bir arkadas hatta belli bir süre sonra kullanılamaz hale getiriyormus sanırım
Sende hiçbir şeyi beğenmiyorsun :birak:
Bazı şeylerden vazgeçeceksin. Ben sırf Wonder yavaş diye 2000TLden vazgeçtim Galaxy S4 aldım :anlas:

-Emre

-Emre

Üye
kur wonderlighti rahatla :D ama görüntülü görüşme yok sadece 3g üzerinden. Orjinal Romda koprol gigabread iyidir de güncelleme aldı mı bilmiyorum bir de samsung rom bölümünde vardı 2.3.6 bir rom onu dene :)

Üst Alt