Wonder cilar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
Wonder cilar buraya
Arkadaşlar ben electro worldden galaxy wonder almaya kalkiştim telefonlar indirime girmişti.ilk werdikleri tekefonun dokunmatik ekrani bozuk cikmişti.degiştirttim.ikinci wonder imi aldim.fakat 4 gün sonra bişi farkettim.üstte ahizenin üzerinde ekranim üst kismiyla kaplamanin arasinda bi boşluk war.tam takilmamiş gibi.sizin telefonunuzda aynimi.yoksa telefonumda donanimsal bi sorunmu war? Bide telefonmun kenarlarindan gicirdama sesi geliyor

erdi_s

erdi_s

Üye
Bosluk ne kadar buyuklukte? Resim falan koyabilirsen cok guzel olur. Kapaktaki gicirdamalar zamanla gecer

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
Tirnagim giriyor.büyüklük o kadar.ekranin üstünde.bu sizdedemi war.RESİM KOYAMAM PC DE NET YOK

erdi_s

erdi_s

Üye
Anladim kardes. Bosluk fazla o zaman bende oyle degil. Bisey denemeni isticem. Ön kameranin ustune bas parmagini koyup yavasca bastirir misin iceri dogru cökme oluyo mu?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
Hayir olmuyor.ama telefonun hemen usb girişinin yanindan yani üst kismin ortasindan ekrana dogru bastirdigimda boşluk kapaniyor.biraktigimda aciliyor.

- - - Eklendi - - -

ARAYA TOZ FALAN GRİOR SİNİR OLDUM HALİYLE.TELEFON CİLLOP GİBİ AMA BOŞLUK SİNİR EDİYOR

- - - Eklendi - - -

BİDE İÇE GRME OLAYI EKRANA BASTIRDIGIMDA DEGİL ÜST KISMA BASTIRDIGIMDA EKRANLA YANİ KAPLAMAYLA AHİZENİN HEMEN ÜZERİNDEKİ BİTİŞME ÇİZGİSİNDEKİ BOŞLUK KAPANIYOR

erdi_s

erdi_s

Üye
Kardes toz illa girer. Normalden fazla bi bosluk var anladigim kadariyla. Eger seni cok fazla rahatsiz etmiyosa onemsiz. Ama ediyosa zamani gecmeden geri gotur. Ne de olsa telefonu mutlu bi sekilde kullanmak daha iyi. Az para vermedin. Sen bilirsin. Ama anormallik var telefonda orasi kesin

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
ya o kadar büyük degil bosluk.rahatsız etcek kadar degil.senin ki ne kadar ki.

- - - Eklendi - - -

ewt ön kameraya bastırdıgımda az bişe içeri girme war.ne yapmalıyım telefonu alalı 2 ay oldu

- - - Eklendi - - -

ne yani şimdi 700 tl werdigim telefon sahtemi cıktı

erdi_s

erdi_s

Üye
Telefon sahte demiyorum kardesim. Bende bosluk yok

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
bidaha electro worldden telefon almam

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt