Wonder android 4.0 yada başka bir güncelleme gelecek mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Wonder android 4.0 yada başka bir güncelleme gelecek mi??
arkadaşlar wonder im var rom yapmak istemiyorum ıcs güncellemesi gelecek dendi ve bazı yerlere baktım bazılarıda gelmiyecek diyor böyle bir güncelleme gelecek mi ??şimdiden teşekkürler

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Gelmeyecek :( ama Samsung yakınlarda 4.0 daki bazı özelliklerin gelmesi için güncelleme yayınlayacak

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
orta segmentin en iyi telefonu samsung bunu bizden daha iyi biliyor onada razıyım güncelleme şart böyle harika bir telefona

mertoligi

Üye
bence mutlaka bir guncellemesi lazim. cunku artik gun gectikce şikayet sayisi gittikce artmakta.. telefonda ilk zamanlarinki hizdan eser kalmadi ki daha 4 aylik.. ya root yapmak ya da bu duruma katlanmak gerekiyor ama root yaparsam da garantiden olacagim.. o yuzden bir an once guncelleme yapmasi sart

AndroTürk

Üye
Bundan herkes şikayetci kardeşim malesef güncelleme gelmeyecek cm9 yükledim bir sorunla karşılaştıkdan sonra stock roma döndüm :(

Kerim.

Kerim.

Üye
Gelmeyecek

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Güncellemeler İçin Kesin Bir Sonuç Yok. Gelmeyecek Diyerek Net Cevap Veren Arkadaşlar Var, Fakat Şunu Belirtmek İsterim ki; Samsung Üreticilerinin Kesin Bir Açıklaması Yok. Bekleyin Arkadaşlar, Ne Zaman Ne Olacağı Belli Değil (:

-Emre

-Emre

Üye
gelmese de olur zaten gelse bile ben yıne cm9 kullanırım hıc bır sorunu yok :)

- - - Eklendi - - -

bence mutlaka bir guncellemesi lazim. cunku artik gun gectikce şikayet sayisi gittikce artmakta.. telefonda ilk zamanlarinki hizdan eser kalmadi ki daha 4 aylik.. ya root yapmak ya da bu duruma katlanmak gerekiyor ama root yaparsam da garantiden olacagim.. o yuzden bir an once guncelleme yapmasi sart

orj. roma dönerseniz garantiyle ilgili bir sorun kalmaz

lordufuk

lordufuk

Üye
Umutları kesmeyin gelebilir bencede gelicek :oke:

skywalker06

skywalker06

Üye
Eylülde açıkladığı listede yoktu kaldı ki samsung artık ics değil direk jelly bean veriyor cihazlara

Kerim.

Kerim.

Üye
Gelmeyecek arkadaslar heveslenmeyin.cunku value pack guncellemesini verdi.bu da son guncelleme oluyor.ayrica listede de yok:)umarim ben haksiz cikarim ama heveslenmeyin

ibrahimoh

Üye
malesef gelmeyecek. Ama android 4 kullanmak istiyorsan cm9, cm10 yükleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt