Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wonder android 4.0 yada başka bir güncelleme gelecek mi??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 1858988
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Wonder android 4.0 yada başka bir güncelleme gelecek mi??
arkadaşlar wonder im var rom yapmak istemiyorum ıcs güncellemesi gelecek dendi ve bazı yerlere baktım bazılarıda gelmiyecek diyor böyle bir güncelleme gelecek mi ??şimdiden teşekkürler
demirkan_1999
Üye
Gelmeyecek ama Samsung yakınlarda 4.0 daki bazı özelliklerin gelmesi için güncelleme yayınlayacak
Silinen Üye 1858988
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
orta segmentin en iyi telefonu samsung bunu bizden daha iyi biliyor onada razıyım güncelleme şart böyle harika bir telefona
mertoligi
Üye
bence mutlaka bir guncellemesi lazim. cunku artik gun gectikce şikayet sayisi gittikce artmakta.. telefonda ilk zamanlarinki hizdan eser kalmadi ki daha 4 aylik.. ya root yapmak ya da bu duruma katlanmak gerekiyor ama root yaparsam da garantiden olacagim.. o yuzden bir an once guncelleme yapmasi sart
AndroTürk
Üye
Bundan herkes şikayetci kardeşim malesef güncelleme gelmeyecek cm9 yükledim bir sorunla karşılaştıkdan sonra stock roma döndüm
Kerim.
Üye
Gelmeyecek
ChorQlocQ
Üye
Güncellemeler İçin Kesin Bir Sonuç Yok. Gelmeyecek Diyerek Net Cevap Veren Arkadaşlar Var, Fakat Şunu Belirtmek İsterim ki; Samsung Üreticilerinin Kesin Bir Açıklaması Yok. Bekleyin Arkadaşlar, Ne Zaman Ne Olacağı Belli Değil (:
-Emre
Üye
gelmese de olur zaten gelse bile ben yıne cm9 kullanırım hıc bır sorunu yok
bence mutlaka bir guncellemesi lazim. cunku artik gun gectikce şikayet sayisi gittikce artmakta.. telefonda ilk zamanlarinki hizdan eser kalmadi ki daha 4 aylik.. ya root yapmak ya da bu duruma katlanmak gerekiyor ama root yaparsam da garantiden olacagim.. o yuzden bir an once guncelleme yapmasi sart
orj. roma dönerseniz garantiyle ilgili bir sorun kalmaz
lordufuk
Üye
Umutları kesmeyin gelebilir bencede gelicek
skywalker06
Üye
Eylülde açıkladığı listede yoktu kaldı ki samsung artık ics değil direk jelly bean veriyor cihazlara
Kerim.
Üye
Gelmeyecek arkadaslar heveslenmeyin.cunku value pack guncellemesini verdi.bu da son guncelleme oluyor.ayrica listede de yokumarim ben haksiz cikarim ama heveslenmeyin
ibrahimoh
Üye
malesef gelmeyecek. Ama android 4 kullanmak istiyorsan cm9, cm10 yükleyebilirsin