wolftean yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
wolftean yardım
Wolfteam daki etsr-1mc adlı silahı nasıl hile ile alırım bilen varsa pm atsın yada konuya yassın

Uhops

Uhops

Üye
Sizin gibi hile sevdalıları yüzünden oyun oynanmaz oldu.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
Silah hilesi ölümsüzlük deyil oyuna para yatırılıncada alınıyor o silah

Haluk.

Haluk.

Üye
Kardesim oyunun bittigi felan yok. Ve suan oyunda hilede yok. Milletin ozgurlugune karisamazsin.
İsteyen kullanir zaten cezasi oldugunuda biliyoruz. Gulu seven dikenine katlanir

by-pegasus

Üye
hileye ne gerek var şimdi oyunda zorlanacaksın ki zevk alasın ama hile işi bozuyor

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
Tek silah durduğum yerden adam öldürmekten bende zevk almam para verip almaktansa hileli almışın ne var bunda

hikmet366

hikmet366

Üye
hile yapanlarlardan nefret ederım hele bır bana yakalansa varya

hikmet366

hikmet366

Üye
benim bildım hile yok

Mert

Mert

Üye
Parayı verenin nerdeyse ölümsüz olduğu bir oyunu ne diye oynuyonuz la :D

Uhops

Uhops

Üye
Eskiden oyun böyle değilde 1 odada en fazla 2 tane karakter olurdu. Onlarda en iyi olarak elvrci olurdu. Şimdi gold aaa12 veya etsr falan çıktı lusiana tek atıyorlar. Bide illa hile deyince ölümsüzlükmü anlıyorsunuz utanmadan bu ölümsüzluk değill silah hilesi falan yazıyorsunuz.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden oyun böyle değilde 1 odada en fazla 2 tane karakter olurdu. Onlarda en iyi olarak elvrci olurdu. Şimdi gold aaa12 veya etsr falan çıktı lusiana tek atıyorlar. Bide illa hile deyince ölümsüzlükmü anlıyorsunuz utanmadan bu ölümsüzluk değill silah hilesi falan yazıyorsunuz.

O silahları oyun oynayanlarmı çıkardı git wolfteamı kurana laf yap. Sorumun cevabını biliyorsan yorum yap bilmiyorsan boş yorum yapıp konuyu kilide getirme

RowneSM

RowneSM

Üye
Oyunu oynadigim zamanlar elimde envanter hack vardı. Envanter hack hala var. Pc ye gecince yardimci olurum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
usluplarınıza dikkat edin yanlış bir bilgilendirme varsa bize bildirin.

Haluk.

Haluk.

Üye
Ben hep hile kullanan birisiyim ama suan kullanmiyorum. Kullandigimdanda pisman degilim. 240 canli ozeli baslangic silahiyla vuran varsa ona bisey diyemem iste.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
paylaşımı yasak beyler :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt