WNM Live-Çevrenizdeki İnsanlarla Tanışın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
WNM Live-Çevrenizdeki İnsanlarla Tanışın
WNM Live Windows Phone 8'de!

WNM Live uygulaması alışılagelmiş sosyal ağ uygulamalarından biraz farklı.Arkadaşlarınızla iletişim halinde kalmanıza yaradığı gibi işi bir adım daha öteye taşıyarak 'etrafınızdaki' insanlarla tanışmanıza da olanak sağlıyor.

Dünya çapında 650.000 aktif kullanıcıya hizmet eden uygulama ile kendinize bir arkadaş edinebilirsiniz.Who's Near Me(çevremde kim var) adıyla da anılan uygulama bir kaç gün önce yayınlanmıştı.

Uygulamayı var olan Facebook hesabınızla yada yeni oluşturacağınız WNM hesabıyla kullanabilir,profillere bakabilir,etrafınızdaki insanlarla dialog kurabilirsiniz.Bunun yanı sıra yazıyla iletişim kurabilir yada birbirinize resim yollayabilirsiniz.Üstelik anlık konnuşmalarınızı telefon numaranızı vermek zorunda kalmadan sürdürebilirsiniz.

Kendi profilinizi isim vermeden oluşturabilir yada daha detaylı bir profil hazırlayabilirsiniz tercih size kalmış.Profilinizde sevdiğiniz içecekler yada beslediğiniz ev hayvanınızdan bahsedebilir,ilgi alanlarınıza uygun düzenlemeler yapabilirsiniz.Profilleri arayıp bulabilir,etrafınızda kimler olduğunu tarayabilir yada istediğiniz kişinin profilini sabitleme imkanına erişebilirsiniz.Tüm konuşmalarınız tek bir ekranda listelenir dolayısıyla istediğiniz bir konuşmada ilk kısımlara göz atmak için zahmetsizce uygulama içinde gezinebilirsiniz.

WNM Live uygulamasına Windows Phone 8,7.x sürümlerinden,iPhone,iPad,Windows 8,Facebook üzerinden yada bilgisayarınızdan erişebilirsiniz.Uygulamaya göz atmak için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu uygulama ile yapabilecekleriniz:
  • Etrafınızdaki online kullanıcıların profillerine bakabilir,
  • Ücretsiz mesaj yada resim gönderebilir,
  • Hediyeler gönderebilir,puan kazanabilir yada rütbenizi yükseltebilirsiniz.
  • Ortak konuşmalara girebilir tartışma oluşturabilirsiniz.
  • Profil oluşturup fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz.
  • İstediğiniz heryerden oturum açabilirsiniz.

Eğer bu günlerde yeni bir arkadaşa ihtiyacınız varsa WNM Live uygulamasının size hatrı sayılır yardımı dokunabilir.Ya da sadece bir yabancıyla konuşmak isterseniz bu uygulama sayesinde evinizden çıkmadan bunu gerçekleştirebilirsiniz.Kötü gününüzde olabilir yada saçınız kötü olduğu için dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz.Çok şanslısınız! Bu yeni uygulama sayesinde yeni arkadaşınızın bundan kesinlikle haberi olmayacak :)

[video=youtube;nnw6eCUPGNY]http://www.youtube.com/watch?v=nnw6eCUPGNY&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve Sensation

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ben kullanıyorum bunu . 1 Hafta içinde 2 türk 2 yabancı arkadaş edindim ve konuşuyoruz . Ama türk kullanıcı sayısı bir hayli az bunu söyliyim :)

alical33

alical33

Üye
teşekürler

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

PureFood

PureFood

Üye
2-3 hafta önce yüklemiştim kaldırdım sonra. Tekrar yükleyeyim belki bi atraksiyonlar olur :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Olur mu olur abi bi bak bakalım :)

- - - Eklendi - - -

Uygulama inceleme videosu eklenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt