Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wmv,mpg uzantılı videoları nasil izleyecem?
Sponsorlu Bağlantılar
anlamamki
Üye
Konu Sahibi
wmv,mpg uzantılı videoları nasil izleyecem?
slm
arkadaslar elımde wmv,mpg <<uzantılı fılımler var adult agırlıklı bunları teleonumda nasıl ızleyebılırım saygılarımla
--------------- Ekleme ---------------
evet bunları acabılecegım program codeg vs yokmu acaba?
yardım et et sanada fılımler konusunda destek verırız ,zaten normal fılımler dedıgım gıbı 20 trbyt bı yardım edıverde acalım sunlarıda ızleyelım gonul rahatlıgı ıle saygılarımla....
evet n 8 ama sımdı ıse gıdecem aksam 1 de evde olacam calısmalar ao zaman devam edıcem saygılarımla
karaboga_1890
Üye
fimlin boyutu 700 mb ise açmıyo ya sanırım ben de geçen otobüste izleyim dye attığım tanrının zırhı filmini açmadı hafıza dolu dedi hasta oldum ya ama 698 mblık filmi açtı avi uzantılı
fimlin boyutu 700 mb ise açmıyo ya sanırım ben de geçen otobüste izleyim dye attığım tanrının zırhı filmini açmadı hafıza dolu dedi hasta oldum ya ama 698 mblık filmi açtı avi uzantılı
evet bu uzantılı fılımleri nasıl seyredecem acaba hala ızleyemıyorum bu uzantılı fılımlerı 455 mgby 565 mgbt lık fılımler bunlar acaba hangı program vs ızlemelıyım veya hangı yontemle...saygılar
Utku
Üye
total video conventer ile mpeg4 e çevirip izle bu kadar
berkayevs4
Üye
abi gizlenmiyormu ya? direk çıkıyor fotograflarımda töbe töbe biri görcek makara konusu olucaz..
suat1111
Üye
sizin telefonlar kaprisli aga
Uruloki
Üye
belli kodekleri oynatcağı için telefon sadce format önemli değil