asder_fs Üye teşekkürler paylaşım güzel de Konu yanlış yerde değil mi?? (Video Kayıt / Video Oynatıcı) o uzantıların hepsi ses dosyası ama bu bölüm: Video Kayıt / Video Oynatıcı
teşekkürler paylaşım güzel de Konu yanlış yerde değil mi?? (Video Kayıt / Video Oynatıcı) o uzantıların hepsi ses dosyası ama bu bölüm: Video Kayıt / Video Oynatıcı
gogokhan Üye Sertifika geçerli deqil,süresi dolmuş ya da telefon ayarları yanlış diyor. Ne yapacam acil yardım :S
recooo Üye paylaşım için tşk,ama sertifika süresi dolmuş diyor yüklemiyor.telefonum nokia 5320,buna benzer çalışan program varmı admin
paylaşım için tşk,ama sertifika süresi dolmuş diyor yüklemiyor.telefonum nokia 5320,buna benzer çalışan program varmı admin
Umudumsun00 Üye ya sertifika süresi bitmiş diyo ----------Eklendi @ 12:24:46 ---------- Yazıldı @ 12:24:05 ---------- siz nasl yukleyp kulanyrsnz anlamadm guncel olan yokmu
ya sertifika süresi bitmiş diyo ----------Eklendi @ 12:24:46 ---------- Yazıldı @ 12:24:05 ---------- siz nasl yukleyp kulanyrsnz anlamadm guncel olan yokmu
azrilll Üye ya ben bunu video açıyor diye indirdim.Açıyor,fakat ses veriyor görüntü yok.Bilginiz olsun...