WM6 İçin Ezan Programi Ariyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

tavasli

Üye
    Konu Sahibi
WM6 İçin Ezan Programi Ariyorum.
Lütfen yardim edin WM6(Htc Touch Dual) icin ezan programmi ariyorum.

Birinde var sa lütfen Türkce-Almanca-Ingilizce sözlük ariyorum(Türkce-Ingilizce ve Almanca-Ingilizce de olabilir)

simdiden Tessekürler.

• Beğen
Tepkiler: mehmet_0007

simerg

Üye
bu sitede bir paket program var ücretsiz.sanırım kordinatları girerek ezan programı +kuran programı var

matrixugur

matrixugur

Üye
elifba programı nerden bulcaz bi arkdaş benden istedide

myrealite

Üye
adresinizde tam sizin istediğiniz bir program var, hem diyanetten verileri alabiliyor, yada diyanete uyumlu kendi içinde hesap yapabiliyor.

Diyanetten Getir düğmesine basarak bulunduğunuz ile ait namaz vakitlerini ekranınıza getirebilirsiniz.

• Namaz vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığından gelmektedir tamamen güvenilirdir.
  • İnternet bağlantısı olmayan kullanıcılar, Türkiye dışındakiler için Namaz vakitleri elle girilebilmektedir.
  • Enlem ve Boylama göre Diyanete Uygun hesaplatabilirsiniz. (Enlem boylam 1.7 versiyonda Elle gireceğiniz verilerle çalışır.)
  • GPS'ten otomatik olarak enlem ve boylam bilgisi alınır. / Elle girilen enlem/boylam bilgilerine görede vakitler hesaplanmaktadır.
  • Kurulum gerektirmeden doğrudan .exe dosyası Compact Framework 2.0 yüklü cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
  • Vakit öncesi istenilen dk. evvel ve istenilen adette hatırlatma yapabilir.
  • Vakitte her vakte özel farklı ezan okur, Otomatik Hesap seçeneği ile günlük namaz vakitlerini hesaplama formüllerinden hesaplayarak hergün yeniler.
  • Hatırlatma vakti sona erdiğinde otomatik program kendini kapatır.
  • Bir sonraki hatırlatmayı yapacağı saat sarı renkte bilgi olarak ekranın sağ alt köşesinde verilir.
  • Mor renkli tarih enson hesap güncellemesi tarihidir.
  • Sabah ezanını güneşten 1 saat evvel okur. (Hanefi Mezhebine uygun olarak.)
Sitede devamı var, kullanıyorum tavsiye ederim, telefonunun GPS i varsa bulunduğun yere ait hem namaz vakitlerini hemde pusula ile kıbleye Kuzeyden kaç derecelik açı olduğunu hesaplıyor program..

myrealite

Üye
WM6 ve daha farklı yazılımlardan da ezan vakitlerini takip edebilmek için, hatta web üzerinde GoogleMap'ten ezan vakitlerini bulmak için yeni bir site açılmıştır.

İlgi duyan herkeze adresini tavsiye ederim.

farukhan

farukhan

Üye
ben de vakitler.net'ten indirdim, kullanıyorum ama o kadar efektif degil. her güne özel güncelleme yapmanız gerkiyor..
günlere göre kendisi getirse vakitleri daha güzel olacak. şimdilik pocketislam programını indiriyorum. bakalım değişik bi program bulabilecek miyim.

myrealite

Üye
ben de vakitler.net'ten indirdim, kullanıyorum ama o kadar efektif degil. her güne özel güncelleme yapmanız gerkiyor..
günlere göre kendisi getirse vakitleri daha güzel olacak. şimdilik pocketislam programını indiriyorum. bakalım değişik bi program bulabilecek miyim.

Sayfayı incelerseniz özel güncelleme yapmadan ve internet gereksinmesi olmadan vakitleri hesaplayabildiğiniz görebilirsiniz, sanırım yanlış anlama olmuş olabilir.
Sadece webten istenildiğinde ek modül olarak Diyanet vakitlerini de görebilirsiniz. Ne varki otomatik hesaplanan vakitler ile internete bağlanmadan elde edilen değerler de Diyanet vakitleri ile uyumludur.

Yine de böyle olmadığını düşünüyorsanız, Lütfen bizle iletişime geçin yardımcı olmaya çalışalım.

swat44

Üye
tesekkürler

Üst Alt