wlandan bağlandığım internetin sınırlımı sınırsızmı olduğunu nası anlarm (Yardm) !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

erdem0695

erdem0695

Üye
    Konu Sahibi
wlandan bağlandığım internetin sınırlımı sınırsızmı olduğunu nası anlarm (Yardm) !!!!
Slm arkdaşlar .. Bulunduğum çevrede bi wireless buldum.. Buraya iki - üç gündür bağlanıp film, program vs indiriyorum ama sonunda dank etti :hmmm acaba bu bağlandığım internet sınırlımı sınırsızmı :bilmm
Sizden istediğim bunu nasıl anlarım (yani sınırlımı sınırsızmı) ..
Ayrıca eğer sınırlıysa vede kotayı aşmışsam (ki bundan eminim) beni bulabilirlermi ??
Şimdiden saolun arkdaşlar :ehe:kop::heyo::naughty:

hdr...

hdr...

Üye
walla nasıl anlarsın bilmiyorum ama eğer sınırlıysa ay sonunda şifrelenmiş olduğunu görürsün. :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Gidip sorup öğrenebilirsin.Onun dışında öğrenemezsin.

Adam seni bulamaz ama işin peşine düşen bir tip çıkarsa TTNet'ten adına her türlü bilgiyi çıkartabilir.Tabi bunun için paraya kıyması lazım yani faturadan fazla ödeyeceği için peşine düşmez. :)

erdem0695

erdem0695

Üye
    Konu Sahibi
Aslında olay şöyle gelişti .. Buşifresiz bi wireless ti bende tıkladm hemen ama nette dolaşmak istediğimde ağınız güvenli olmadıpı için internete bağlanamassınız gibi bi uyarı aldm .. Hemen 192.168.2.1 adresine girdm bi modeme şifreyi ben koydum :ehe
madem şifresiz internete girilmiyo sahiplereide giremez .. Modemin sahibi ethernetten bağlanıyo diye düşünüyorum :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

Aslında olay şöyle gelişti .. Bukoduz bi wireless ti bende tıkladm hemen ama nette dolaşmak istediğimde ağınız güvenli olmadıpı için internete bağlanamassınız gibi bi uyarı aldm .. Hemen 192.168.2.1 adresine girdm bi modeme şifreyi ben koydum :ehe
madem koduz internete girilmiyo sahiplereide giremez .. Modemin sahibi ethernetten bağlanıyo diye düşünüyorum :naughty:

ben Şifresiiz yazmaya çalıştım ama koduz diye çıkmış

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hem adamların netini kullanıyorsun hem de kendin malın gibi tutup ş*ifre koyuyorsun.Bence haddi biraz aşmışsın.

(Koduz vs. çıkmasının sebebi ş*ifre,k*eygen,c*rack vb. kelimelerin sansürleniyor olmasıdır.)

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
30 tl veriyosa sınırlı 50 veriyosan sınırsız :D

--------------- Ekleme ---------------

Walla onu bilemem ama eğer kotayı aştıysan ve bu adam senin peşine düşerse çok fazla cezası var :S

erdem0695

erdem0695

Üye
    Konu Sahibi
Hem adamların netini kullanıyorsun hem de kendin malın gibi tutup ş*ifre koyuyorsun.Bence haddi biraz aşmışsın.

(Koduz vs. çıkmasının sebebi ş*ifre,k*eygen,c*rack vb. kelimelerin sansürleniyor olmasıdır.)

haklsısın ama arkadaşm modem ş*ifre koymadan bağlanamassın diye hata werdi :D
ş*ifresiz ben giremiyosam sahibide giremez yani bence ethernetten bağlanıyor ..

Üst Alt