Wlan Wizard

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
baba çok sağolasın

northwestern39

Üye
eyv. kardeş saolasın

aysay

Üye
tşkrlr sağolun çok işime yaradı

kemal çelik

Üye
n70 için wlan programı varmı acaba

GIRGIR50

Üye
Nokıa 6220 clasic e wlan yüklersem çalışırmı

faikkusku

Üye
arkadasım yükledim güncelleme hatası weriyor

KuCuKKoYLu

KuCuKKoYLu

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım!

wys

Üye
ya arkadaşlar bu nasıl bi saçmalık yaklasık 4 yıldır buraya uyeyim ama boyle şey gormedim mederator uyuyormu ... adam konu acıyor ama programın ne işe yaradıgını ek ozelliği varmı solemıyor boyle şeylere dikkat etmelisiniz forum yonetimiii Lutttffeeenn adınızı kotulemeyın ...

maleguard

maleguard

Üye
wi-fi özelliği şubat sonunda hafıza kartıyla birlikte n73e hizmete girecek diye duydum..inşallah öyledir..

herkes yanlış bilgilendirilmiş hafıza kartıyla wireless eklenen telefonlar sadece windowsmobile işletim sistemi içeren telefonlara olabilecek boşuna beklemeyin en azından şuanda beklemeyin böle bişi symbian telefonlar için söz konusu değil :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar bu nasıl bi saçmalık yaklasık 4 yıldır buraya uyeyim ama boyle şey gormedim mederator uyuyormu ... adam konu acıyor ama programın ne işe yaradıgını ek ozelliği varmı solemıyor boyle şeylere dikkat etmelisiniz forum yonetimiii Lutttffeeenn adınızı kotulemeyın ...

konuyu açan admin site sahibi :oke:

--------------- Ekleme ---------------

wireless içeren tüm telefonların listesini burada bulabilir siniz :oke:

ahmetselvi

Üye
arkadaşım emeğine sağlık ama bende n79 var bunda zaten wlan var birdaha ne gerek var ki bu programa

kasanak

Üye
Elerinnine Ve amagine saglık+++++++

slot_5

Üye
N80 de gayet iyi çalışıyor teşekkürler

pakturk

Üye
merhaba arkadaşlar ben n73 var wlan yukm ama çalişmiyor

ve sonra jar dosyasinda blueftp var onun ozerinden wlan gibi dosya aktarabilirsin onun tek bir dosya aktarmasi ......
internete baglanabilmiyoruz....te işi dosya aktarma ve alma yukleme
burdan indirin

Filikamobea

Üye
selam arkadaşlar bende n80 var format attım wlan ,adobe falan ne varsa gitti. şimdi bu wlanı telefona nasıl yükleyeceğiz 1, 2. si de adode reader, quick office programları, lifeblog , kablosuz klavye vardı bunları nerden bulabilirim . bilginiz varsa lütfen yardımcı olun..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşlar n73 me ye oldu denedim yüklendi süper bişey çok teşekkkrler arkadaşım :d:

eyup90

eyup90

Üye
arkadaşım ben yükledim telfonda açılmıyo

rasimce37

Üye
saol arkadaşım paylaşım için teşekkürler

cellat2

Üye
bnde yükledim çalışmıor ya nolcak boyle :(

Soraux

Soraux

Üye
teşekkürler..

sskkll

sskkll

Üye
olm telefonda olan birşeyi niye paylaşırsın n73e falan olsa hadi paylaş ama n80 de olan bo ku paylaşmışın

Takipçi Satın Al

Üst Alt