Wlan Wizard

Sponsorlu Bağlantılar

addemm

Üye
n73 için yok mu ya:(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
gereksizzz, yani bizim için

DarkMetalist

Üye
CoK İşe Yariyor Ben ewden istedigim gibii nette baglanabılıyorumm
msnye giriorum mp4 formatından fılm ındırıyorum bunun yanında mp3
dişarda olduqum zamanda wifi aqi bulduqum an nette baglanıyorumm ama şifresiz olmak kaydiyla
hava alanında ucaqımın kalkmasını beklerken gazete okuyup gene msnye girebılıyorum eger ttnet üyesi iseniz %) cok konustum yaaaaaa %)

DEVIL95

Üye
bu program türkçe mi ?

cizreli

cizreli

Üye
emeğine sağlık

sanalcakal10

Üye
bende i550 var wi-fi li ondada çalışmıyor samsunga uygun progra varmı acaba bulamadımda

falcon417

Üye
n73 ' ün wlan desteği var

cibriltaflan

Üye
valla çok saol kardeş

remzi1529

remzi1529

Üye
Ya kardeşim hasta mısın n95 te zaten wlan var ne gerek var böyle şeylere

aspıre

Üye
emeğe saygı

ubutun

ubutun

Üye
arkadaşlar herkez güzel güzel yazıyo ne gerek var diye de arkadaşım emek harcamış proyu koymuş.. telefonunda olanlar zaten yüklemesin.. bak bi kaç kişi yanlışlıkla silmiş telinden orjinalini ihtiyacı olmuş.. yok niye bu kadar sorguladınız anlamadım.. saol arkadaşım.. emeğine sağlık..

orkun85

orkun85

Üye
saol knka

yunusafsar

Üye
Kardeş emegine sağlık saolasın:)

manyax_gokhan

Üye
inş. şimdi n 80 de wireless i kullanabilirim...

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
Ellerine sağlık teşekkürler kardeş saol güzel paylaşım

thomas1925

thomas1925

Üye
arkadaşlar herkez güzel güzel yazıyo ne gerek var diye de arkadaşım emek harcamış proyu koymuş.. telefonunda olanlar zaten yüklemesin.. bak bi kaç kişi yanlışlıkla silmiş telinden orjinalini ihtiyacı olmuş.. yok niye bu kadar sorguladınız anlamadım.. saol arkadaşım.. emeğine sağlık..

bilader sen avukatmısın sanki mathah birşeymiş gibi koymus programı :@farklı bir özelliği varsa yazar yoksa konuyu açtığı gibi yazılanlara cevap vermeisnide bilir. :megafon: o kadar kişi sormus farklı veya farkı yok demek bu kadar zormu :@:@:@

bendark

Üye
Saolasın Dostum Cok İşime Yarayacak BIr Porgram Dendıkten Sonra SOlerım...! :)

nurisim

nurisim

Üye
saol

figoleyte

Üye
afsa

matiashaki

Üye
:):oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt