tempestshine
Üye
Arkadaşlar.Saçma olabilir.Ama WLAN ücretsiz değil mi?

Abi sen ne yaptın ya. Wlan ile internete bağlanmak elbetteki ücretli ama TTnet'e abone olan için, sen bağlan abi sana yazmaz abone düşünsün, ayrıca onun 33 TL data kullanımı şebeke ayarlarını yapmamasından kaynaklanıyor...Lanet olsun, o zaman ben TTNete niye aylık 40 lira ödüyorum kiHatsız modunda kullan o zaman arkadaşım, yine düşerse bil ki nete bağlandığından değildir
![]()
Abi sen ne yaptın ya. Wlan ile internete bağlanmak elbetteki ücretli ama TTnet'e abone olan için, sen bağlan abi sana yazmaz abone düşünsün, ayrıca onun 33 TL data kullanımı şebeke ayarlarını yapmamasından kaynaklanıyor...
Ben ayarlarını sildim.Tüm Vodafone ayarları iptall ettim.Sadece bizim modeme bağlanıyor.Senin demek istediğin wlan ile modeme bağlanıyorsun.kullandığın bu internet modem interneti olduğu için Ttnet faturana yansıyorBen diyorum ki telefondan yaptığın Wlan bağlantısı sonucu şebeke data/int. kullanımından dolayı seni hiç bir şekilde ücretlendiremez.Sen ne demek istedin ?Ben ayarlarını sildim.Tüm Vodafone ayarları iptall ettim.Sadece bizim modeme bağlanıyor.Senin demek istediğin wlan ile modeme bağlanıyorsun.kullandığın bu internet modem interneti olduğu için Ttnet faturana yansıyor
Ben diyorum ki telefondan yaptığın Wlan bağlantısı sonucu şebeke data/int. kullanımından dolayı seni hiç bir şekilde ücretlendiremez.

Vodafon online işlemler servisine üye ol bütün fatura detaylarını inceleyebiliyorsun işine yarar.Demekki benim ayarlar yanlış.Düzelttim.Bakalım 6 şubatta yeni fatura gelecek o zaman görecez![]()
wifi wlan veya her neyse
yani telefondan modeme bağlanmıyonmu
eğer öyle ise vodafone ile ne alakası var anlamadım bnm gsmde vodafone ama hiç öyle bişey yapmadım ??
Olay şu modeme bağlanmış fakat o ay için 33 tl data kullanımından dolayı gsm faturası gelince ücretlimi acaba diye takılmış. o şimdi olayı anladı sıkıntı yok inş...kardeş ben yanlışmı anladım yaa Sen şu bildiğimiz modeme bağlanmıyonmu wiarles ?wifi wlan veya her neyse
yani telefondan modeme bağlanmıyonmu
eğer öyle ise vodafone ile ne alakası var anlamadım bnm gsmde vodafone ama hiç öyle bişey yapmadım ??
----------Eklendi @ 17:40:39 ---------- Yazıldı @ 17:38:23 ----------
gayet de güzel çalışıyor pc gbi mübarek :PPPP şaka tabi ama norml yani![]()
Sadece WLAN seçmek yeterli değil, tel.deki bütün ayarlarını SMS MMS QVS WAP CAP TAP vb hepsini sil.Arkadaşlar.Saçma olabilir.Ama WLAN ücretsiz değil mi?