wlan için önceden paylaşılmış wep anahtarı yarım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

slh93yrg

slh93yrg

Üye
    Konu Sahibi
wlan için önceden paylaşılmış wep anahtarı yarım lütfen
arkadaşlar yeni 5800 aldım wifi ye bi türlü bağlanamadım açık ağları tel buluyo bağlan diyom wlan için önceden paylaşılmış wep anahtarı kodu istiyor nedir bu şifreli sifresi bütün ağlarda bunu istiyo nederi bu bi türlü wifi den internete giremedim

yagizbogac

yagizbogac

Üye
bağlandığın adsl şifreli ise ondan olur :)birde güvenlik seviyesini en üst düzey değil orta yap parola güvenliğini

slh93yrg

slh93yrg

Üye
    Konu Sahibi
ya hayr şifresiz wifi dede aynısını diyo parola güvenliği nerden ayarlanıyo

ates

ates

Üye
bulduğun ağlar şifrelenmiş.kendi wireless in varsa ilk kurulumda belirlediğin şifreyi istiyor.yoksa bulduğun wlan sahiplerinin belirlediği şifreleri istiyor

slh93yrg

slh93yrg

Üye
    Konu Sahibi
dostum bugun bu sorun için telefoncuya gittim bişi yapamadı nokiayı ara dedi ardım soft format atınca düzeldi şifleli bi ağ bağlandım ama şifresizde daha denemedim bulunca ondada denicem yardımınız için sağ olun

karışıkgül

Üye
ya bu wlan hep önceden paylaşılmış şifreyi istiyor bende bunu bilmiyorum napmam gerek

--------------- Ekleme ---------------

wlan giriyorum önceden paylaşılmış şifreyi gir diyor bende bunu bilmiyorum n yapmam gerek bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi ?

canali1

canali1

Üye
telefonlara wifi koymuşlar bir de web anahttarı kırmanında çözümü olsada bizde bu dertten kurtulsak yaa
:(

Üst Alt