wLan Hakkında Bir Sorum Olacaktı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
wLan Hakkında Bir Sorum Olacaktı?
Okulun Wifi Şifresini buldum. Arkadaşlarla telefondan deniyoruz. Şifre doğru ama İp Algılanıyor diyo ve Tekrar bağlanmaya çalışıyor. Bunu Nasıl Düzeltebilirim. Masaüstün'de İnternet Çalışıyor. Ama Biz telefon ile bağlanamıyoruz.Yardımlarınızı Bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler. :sos:sos:sos

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Bilen Yok mu Arkadaşlar?

Samet.25

Modem yakindami,modemdd wifi ozelligi var mi bunlar tamamsa sifre yanlistir

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Yakında da aynısını yapıyor Uzakta da ve Eskiden Giriyordu Şimdi Girmiyor?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Arkadaşlar bi yardım edim .. video felan izleyemez olduk .s

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Eyy! site moderatörleri Konuya Bi eL Atsanız :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Buyuk Ihtimal MAC Filtreleme Vardir Modemde .. =/

• Beğen
Tepkiler: muqiwara
muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Bu MAC Filtreleme Nedir ? Ne İşe Yarar ? ve Nasıl Kapatılabilir ? Bunun Hakkında da Biraz Bilgi verirsen Biraz Daha Açıklayıcı Olur.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Her Bilgisayarin Bir MAC Adresi Vardirr .. Yane ; Wireless Kartinin Kodu Denebilir ..
Modem Sifresiz Olsa Bile Eger Modem Sahibi MAC Filtreleme Yapmissa O Modeme Ondan Baskasi Giremez Demektir ..
MAC Adresini Ogrenmek Icin ; Windows Tusu + R .. Cikan Yere 'cmd' Yaz .. Siyah Bir Pencere Cikacak .. Orayada 'ipconfig/all' Yaz (Tirnaklar Haric Tabiki) Orada Fiziksel Adres Yazan .. 2 Tane Taneli Olanlar Senin MAC Adresindir ..
Ve MAC Adres Olan Modeme Girilemez .. =]

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Her Bilgisayarin Bir MAC Adresi Vardirr .. Yane ; Wireless Kartinin Kodu Denebilir ..
Modem z Olsa Bile Eger Modem Sahibi MAC Filtreleme Yapmissa O Modeme Ondan Baskasi Giremez Demektir ..
MAC Adresini Ogrenmek Icin ; Windows Tusu + R .. Cikan Yere 'cmd' Yaz .. Siyah Bir Pencere Cikacak .. Orayada 'ipconfig/all' Yaz (Tirnaklar Haric Tabiki) Orada Fiziksel Adres Yazan .. 2 Tane Taneli Olanlar Senin MAC Adresindir ..

Kardeş saol da mac adresi olan modeme girme yöntemi hiç mi yok :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Maalesef Suan Icin Oyle Birsey Yok .. Modem Sifresizse Modem Arayuzune Girebilir Ordan MAC Adresini Kaldirabilirsin ..
Ama Sifresini Ve Kullanici Adini Biliyorsan .. Ve Tabiki Buda Siber Suctur Galiba .. Ama Ben Cok Yaptim ..
Hatta Modemlerin Adini Sifresini Bile Degistirdim .. =]

• Beğen
muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Modem z Olsa Bile Eger Modem Sahibi MAC Filtreleme Yapmissa O Modeme Ondan Baskasi Giremez Demektir ..

Cevabın İçin Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Maalesef Suan Icin Oyle Birsey Yok .. Modem zse Modem Arayuzune Girebilir Ordan MAC Adresini Kaldirabilirsin ..
Ama ni Ve Kullanici Adini Biliyorsan .. Ve Tabiki Buda Siber Suctur Galiba .. Ama Ben Cok Yaptim ..
Hatta Modemlerin Adini ni Bile Degistirdim .. =]
Nasıl Yaptığını banada Söylesen Bende Yapsam. İllagal Birşeyse Özelden de Konuşabiliriz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt