WLAN Destekli cep telefonunumu Wireless cihazı olarak kullanmak istiyorum yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemal333

Üye
    Konu Sahibi
WLAN Destekli cep telefonunumu Wireless cihazı olarak kullanmak istiyorum yardım?
Arkadaşlar wlan destekli cep telefonumu wifi cihazı olarak kullanmak istiyorum bildiğiniz bir program veya öneriniz varmı?
Model: 5730 XM os 9.3
konuyu yanlış bölüme batıysam özür diliyor, yöneticilerin uygun bölüme taşımalarını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

Aydem1r

Üye
Arkadaşlar wlan destekli cep telefonumu wifi cihazı olarak kullanmak istiyorum bildiğiniz bir program veya öneriniz varmı?
Model: 5730 XM os 9.3
konuyu yanlış bölüme batıysam özür diliyor, yöneticilerin uygun bölüme taşımalarını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

benim telefon da aynı şuraya bak ben indirdim gayet güzel

www.maxicep.com/s60-3rd-diger-internet-uygulamalari/joikusoft-joikuspot-premium-v3-10-1000-s60v3-s60v5-s-3-signed-resmi-turkce-541981.html

Aydem1r

Üye
link'e bak ben yazdim ama link olarak çıkmiyor

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
bu joikoSpot programını yapandan Allah razı olsun :)
Harika bisy abicim yaa. Sınırsız internet paketim ve N95 im var. Istediğim yerde çalıştırıp bilgisayarla yada başka telefonlarla paylaşıyorum ;)

Aydem1r

Üye
tuhaf olan dağıttığım adamlar benden daha hizlı giriyor

Aydem1r

Üye
ama sonuçta Vodafone hat yani net yavaş neden o kadar hizlı oldugunu anlamiyorum telefonun iyi olmasiyla alakali degildir

Aydem1r

Üye
hee doğru bir tespit dahice :)

BrainFree

BrainFree

Üye
ama sonuçta Vodafone hat yani net yavaş neden o kadar hizlı oldugunu anlamiyorum telefonun iyi olmasiyla alakali degildir

Yok canım sen 100 mb adil kullanımı aşınca hızının 96 kbps olması gerekiyo bizim v3 ler 16 ile bağlanıyorlar hatlar yavaş oldığından. Hatta 3g+ yazıyorsa ve v5 felansa 96 kbps yapıyor. Bu gerçekleşti X6 da atıp tutmuyorym.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt