Wirofondan İnternet Abonlerine 2 Bin Dakika Ücretsiz Görüşme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Wirofondan İnternet Abonlerine 2 Bin Dakika Ücretsiz Görüşme
Türk Telekom’un yenilikçi teknolojisi Wirofon, Tüm DSL internet abonlerine özel bir kampanya sunuyor. Kampanyaya katılan herhangi bir servis sağlayıcıdan hizmet alan DSL internet aboneleri 3 ay boyunca ev ve iş telefonlarına yönelik aylık 2 bin dakika hediye ediliyor.



Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojisi şirketi Türk Telekom, kullanıcılarına avantajlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom’un sabit hatları mobile taşıyan, uluslararası ödüllü yakınsama ürünü Wirofon şimdi de tüm DSL internet kullanıcılarına aylık 2 bin dakika ücretsiz görüşme hediye ediyor.


14 Nisan tarihinde başlayacak ve 31 Temmuz 2010’a kadar sürecek kampanya kapsamında müracaat eden DSL internet kulalnıcıları üç ay boyunca yapacakları şehiriçi ve şehirlerarası görüşmelerin ilk 2 bin dakikası için ücret ödemeyecek. Öte yandan Wirofon üzerinden mobil operatörlere yönelik yapılacak aramaların dakikası ise tüm vergiler dahil 9 kuruş olarak fiyatlandırılacak. Kullanıcıların ücretsiz ilk 2 bin dakikanın ardından kendi tarifeleri üzerinden konuşmaya devam edeceği kampanyada, hediye edilen dakikalar sadece geçerli fatura dönemi içinde kullanılabilecek.
 


pampilo

Üye
Nasıl yani?? Ne kadar kapalı ve tuzaklarla dolu bir açıklama. Telekom'a güvenmem ben.
 
salih_505050

salih_505050

Üye
arkadaşlar yeni site
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt