wirofon "İnternet telefonu hizmeti yok" hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onlers

Üye
    Konu Sahibi
wirofon "İnternet telefonu hizmeti yok" hatası
E51 ile wirofon ayarlarını yaptım bağlantı kurud arama yapınca "İnternet telefonu hizmeti yok" şejklkinde hata veriyor. Aynı hata ile karşılaşan varsa çözümünü paylaşabilirmi?
Problemi Wirofon sitesinde sordum 2 gündür cevap alabilmiş değilim.

hayalife

Üye
aynı hatayı bende aldım.

Ayarlar - Bağlantı ayarları - SIP ayarlarından Varsayılan erişim noktanı modemin olarak gösterirsen
sorunun çözülecektir..

çok güzel bi servis bu çok hoşuma gitti :)

mur224

Üye
bende kullanıyorum oldukça memnunum.inşallah türk telekom bi yamuk yapıp fatura çıkartmaz

bu arada ilk kullanımda arama yaptığı halde internet telefonu bağlıyken, modemi tekrar başlatıncada aynı hatayı veriyor.bilginiz olsun

ares36

Üye
Kayıt yaptırıp kullandığım 3 hattıma da wirofon'dan yaptığım görüşmeleri bir güzel yansıtmışlar. Detaylı faturada görünce müşteri hizmetlerini arayıp itiraz ettim bir sonraki dönemden düşeceklerini söylediler. Bu servisi kullananlar dikkatli olsun. Ayrıntılı faturada wi işareti ile açıkca görülüyor.

bende kullanıyorum oldukça memnunum.inşallah türk telekom bi yamuk yapıp fatura çıkartmaz

bu arada ilk kullanımda arama yaptığı halde internet telefonu bağlıyken, modemi tekrar başlatıncada aynı hatayı veriyor.bilginiz olsun

xpeople

xpeople

Üye
ben bi türlü n79a programı indiremedim ve ayrıca kayıt oldum fakat mail gelmedi kullanıcı adı ve şifreyi nasıl alacaz:off::vur

dreamlike_ny

Üye
Merhabalar arkadaslar,

"3G Kullanımı: Genel 3G Kullanıcı Anketi" adında bir anket hazırladım.

3G hizmetini kullanıyorsanız, takriben 5-10 dakika sürecek bu anketi (benim için çok önemli olan) tamamlamanızı rica ediyorum.

Herhangi bir soru vera sorun için benimle irtibata geçebilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt