Wirelesslı Bir Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
Wirelesslı Bir Telefon
ben telefonumu değiştiricemde sizden yardım bekliyorum bikere telde kesinlikle işletim sistemi ve wireless olacak klavye olsa iyi olur

şu anda aklımda 3 model var

1. imate k-jam (bunu seçmemin nedeni klavyesi) bunun dili tr değil bendede ing yok
2. nokia n80 (bunun kamerası beni cezbetti)
3. nokia n91 (bununda hafızası tabiki)

bunların benim bilmediğim artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim

msw

msw

Üye
N80

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
bn wirelessı msnde görüşmek için kullanıcam ondada klavye rahat kullanılmaz

amedian

amedian

Üye
efe bende n80 derim ama tabiki karar yinede senin

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
N80'in kamerasının neyi cezbetti seni? N80'in kamerası 3 Mp. olmasına rağmen 2 Mp.'e sahip K750i ile karşılaştırıyorlar, K750i bazı çekimlerde N80'den başarılı. Ama yine de N80 alınmaya değer bir telefon.

eon

Üye
n80 diyorum kesinlikleeeeeeeeeee....... onun da hafizasi oldukcaa iyi neden n90 dedin hafiza yonunden anlamadim. n 90'a gore cok artisi var ustelik. ayrica turkiye piyasasinda var mi n80. burda henuz gormedim.... bende bu telefonu bekliyorum...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
N80 Türkiye'ye henüz gelmedi..

eon

Üye
buraya yani Kibris'a gelince size yazarim.... buraya daha erken geliyor... bakalim fiyati ne olacak?

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
ben bugün doğubanka bi baktım n80 çok kibar ve hoş duruyo fiyatı 1600ytl n91 1500ytl imate1100ytl hepsi spot adam 35 40 milyona kaydettirirsin diyor bende zaten n 80 den yanaydım

amedian

amedian

Üye
yahu hala kayıt ediliyomu bu telefonlar ii walla ama fiyatlar yukssek 1600 ytl den bahsedioruz super bi notbook alınır yazık gunah

canavaR_071

Üye
<div class='quotetop'>(erdemefe &#064; May 3 2006, 11&#58;15 PM) [post=327698]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben telefonumu değiştiricemde sizden yardım bekliyorum bikere telde kesinlikle işletim sistemi ve wireless olacak klavye olsa iyi olur

şu anda aklımda 3 model var

1. imate k-jam (bunu seçmemin nedeni klavyesi) bunun dili tr değil bendede ing yok
2. nokia n80 (bunun kamerası beni cezbetti)
3. nokia n91 (bununda hafızası tabiki)

bunların benim bilmediğim artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim
[/b][/quote]

9500 var istersen ama biraz pahalı klavyeli ve wireless li

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
onu istemem çok büyük

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
başka fikri olan yokmu

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
hocam casperin hand officei war turkce yamasi falanda ekliolar onu bı dusun ıstersen

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
onda wireless dahili değil wireless sd kart almam lazım o kartda 100 ytl civarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt