Wireless Sinyal Guclendirici

Sponsorlu Bağlantılar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Wireless Sinyal Guclendirici
Arkadaslar Gecen Carsida 1 KM'Ye Kadar Ceken Wireless Sinyal Guclendirici Gordum, Ve Biraz Arastirdiktan Sonra Dunen Aldim ..

Olmayan 2 - 3 Aqi Cikardi Ve Olan 15 Aqin Sinyallerin En Ust Seviyeye Cikardi .. Gercekten Ise Yaradi ..

Fakat Cift Antenli Olduqu Icin Daha Fazla Yararlanmak Istiyorumm .. Anten 6DBI ..

Ayari Falan Var Midir Acaba Daha Fazla Yararlanmak Icin .?

Bilqisi Olan Arkadaslar Varsa Yazarsaniz Sevinirim :)

muratvemine

muratvemine

Üye
marka ve modei neymiş onun :D verirsen sevnrimm

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
kardeş istersen sana bi yöntem söLerm ama iyi güLersin yani :D benm kuLLandıgım ve sinyaLi en az 1 tırnak artıran yöntem :D

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

Markasi Black-Diamond .. :)

TNCXXX Kardesim Nasil Yapiyorsun Hele Soyle Bi Banada :)

tmm kardeş söLüorm :D smdi bi pLastik Leheni ortadan deLeceksin 2 cm boyutunda sonra o deLiği kapatmayacak sekiLde o Lehenin her tarafını aLüminyum foLyo iLe kapLayacaksn.. ( bant işini görür..) ve iLLa pLastik Lehene gerek yok ona benzer yani sana canak oLarak hizmet edecek herhangi birşeyde işine yarayabiLir.. simdi sinyaLi veren modemi yada sinyaL aLıcını Lehenin ortasındaki deLikten kabLosunu geçirerek Lehenin içine monte edeceksin.. sonra sinyaL kaynagına cevireceksin bunu.. eger sinyaL aLımında 1 veya 2 kademe artış oLMazsa ben hesabımı kapatır forumu terk ederim bu kadar büyük konusuorum :D cunku bizzat denedim ve kuLLandıgım yöntem bu yazın yine kuLLanmak zorundayım cunku komsudan internet aşırcam.. :D:D

herneyse ama bu yöntem geLiştiriLirse bence daha iyi oLabiLir meseLa bi canak antene monte ediLse.. yada başka seyLer işte..

• Beğen
Tepkiler: allytkn
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş söLüorm :D smdi bi pLastik Leheni ortadan deLeceksin 2 cm boyutunda sonra o deLiği kapatmayacak sekiLde o Lehenin her tarafını aLüminyum foLyo iLe kapLayacaksn.. ( bant işini görür..) ve iLLa pLastik Lehene gerek yok ona benzer yani sana canak oLarak hizmet edecek herhangi birşeyde işine yarayabiLir.. simdi sinyaLi veren modemi yada sinyaL aLıcını Lehenin ortasındaki deLikten kabLosunu geçirerek Lehenin içine monte edeceksin.. sonra sinyaL kaynagına cevireceksin bunu.. eger sinyaL aLımında 1 veya 2 kademe artış oLMazsa ben hesabımı kapatır forumu terk ederim bu kadar büyük konusuorum :D cunku bizzat denedim ve kuLLandıgım yöntem bu yazın yine kuLLanmak zorundayım cunku komsudan internet aşırcam.. :D:D

herneyse ama bu yöntem geLiştiriLirse bence daha iyi oLabiLir meseLa bi canak antene monte ediLse.. yada başka seyLer işte..

Iyi Guzelde Ben Bilqisayarima Nasil Baqlicam Su Yapacaqim Seyi .?

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

Iyi Guzelde Ben Bilqisayarima Nasil Baqlicam Su Yapacaqim Seyi .?

biLgisayar diyorsun ? wireLess bagLantı için usb network adapter deniLen aygıt oLması gerekio..

yoksa Laptopmu kuLLanıyorsun sen ? Laptop kuLLanıosan bu dedigim işLemi modeme yaparsan etkiLi oLur.. modemi pLastigin içine koy yönünüde senin oLdugun konuma dogru cevir gözLe görüLür hız geLecektir mutLaka..
:oke:

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
biLgisayar diyorsun ? wireLess bagLantı için usb network adapter deniLen aygıt oLması gerekio..

yoksa Laptopmu kuLLanıyorsun sen ? Laptop kuLLanıosan bu dedigim işLemi modeme yaparsan etkiLi oLur.. modemi pLastigin içine koy yönünüde senin oLdugun konuma dogru cevir gözLe görüLür hız geLecektir mutLaka..
:oke:

Benim Modem Yok, Nasil Daha Iyi Cekebilir Bilqisayarim Diyorum :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
notebook un dahili wirelessini güçlendiremezsin..
zaten notebookların wireless i normal usb wireleslerden daha güçlüdür.
benim bildigim normal usb adaptorler b/g/n standardına göre 100nW lik güce sahiptir.

ama notebooklar en azından benimki b/g/n standardına göre 500nW lik güce sahin.

N standardı zaten şuan bulunan en hızlısı 300mbps hız sağlıyor.

kısaca daha güçlü birşey istiyorsan usb den çalışan b/g/n standardında 1000nw lik usb adaptör alabilirsin...

anten meselesine gelirsek....
5dblik bir anteni 8 dbi ile değiştirirsen % 10-15 lik bir fark sağlıyormuşş.. öyle yorumlar okudum
8 dbi yerine 18 dbi takarsan % 40 kadar fark ediyor deniliyor...

sinyal gücü yuzde 40 artar ama 18 dbi lik bir antenin boyun 40cm :haha:

onun yerine nW si güçlü en azından 8 dbi lik bir antene sahip usb adaptör alırsan çok geniş çekim mesafesi elde edebilrsin....

500nw 8 dbi.... veya 1000nW 8 dbi.. felan harikalar yaratır....
ama unutma bu gücü çift taraflı yapmalısın..
2 tarafta 500nw 8dbi olursa süper olur. ama bir taraf 500nW 8dbi modem ise 100nW 5 dbi ise... % 50 lik performans yakalarsın :oke:

bu modem wireless çekme derdini bende yaşıyorum bayagı bir araştırdım..
arada2 kat ve capraz 4 duvar var... anten pek bir fayda sağlamicagı için anten felan uğraşmıyorum modemi değiştirme peşindeyim..
notebook zaten 500nW modemide 500nW yaparsak tamamdır :oke:

---------- Eklendi @ 20:23:24 ---------- Yazıldı @ 20:21:07 ----------

haa birde unutmadan söyleyeyim 100nW avrupa standardına uygundur. radyasyon seviyesi normal standartlar dahilinde.
ama 500nW veya 1000nW hatta daha yükseklerinde radyasyon seviyesi artıyor.. araştır sende :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
Benım usb wirless 822ng tp link ( yanlış hatırlamıyosam) 4 duvar ve 3kat aşşağıdaki wirlessren performans alıyorum...

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Iyimiss .. Ben Kendikimi Hala Sorunsuzca Kullaniyorum .. Ilk Gunku Gibi Cekiyor .. :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt