wireless sıkıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theyureklicocuk

Üye
    Konu Sahibi
wireless sıkıntısı
ya teli wireless var die aldım ama bu wireless hiçbişeye yaramıyor baglanmıyor wireless cihazıın yanındayken bile baqlanmıyor cisco marka wireless cihazı var ki bu buyuk bi marka ama yok deli etti bni bu tel sorun nedir bilen var mı

• Beğen
Tepkiler: koruma26262626

kol@j

kol@j

Üye
telefonun çift hatlıysa wap ayarlarından (ne alakası var deme) SIM seç ten SIM1 ' i seç
SIM1 bağlantılarınıda. WLAN'a ayarla bunların hepsi wap ayarlarının içinde daha sonra menü de wireless la ilgili bir seçenek olması gerek oraya gir
ağ bağlantılarını aç
bağlanmak istediğin ağı seç şifre isterse büyük küçük harfe dikkat ederek gir.
bir hatta ilk defa girerken opera mini tarayıcıda çok bekletebilir. bence ilk önce cebindeki msn veya e-buddy veya facebook ' a önce girmeye çalış
olumlu sonuç alınca opera yı denersin
cevap yaz merakta kalmayalım
hayırlı forumlar

Kankavio

Üye
bende trident wt7 kullanıyorum şikayetim yok memnun sayılırım ama wıreless a cok yakın olmak gerekıyor bunu duzeltmenın bır yolu varmı acaba

theyureklicocuk

Üye
    Konu Sahibi
yok yaa olmuyor bole adi bi telefon almısım yaa keske almasaydım hiç memnun degilim hiçbier seye yaramıyor bu wireless

furkantel

Üye
bendede aynısı oluyor bazı kafeler(çay kafesi vb.)de bedava internet oluyor ama biz dün gittikk adam bize şifreyi verdi bizde girdik şifreyi doğrucaa bağlanıyor dedi eşitlendi dedi ondan sonra internete bağlancam bi türlü bağlanamıyom yaaaa acil yardımmmmmmmmmm

theyureklicocuk

Üye
    Konu Sahibi
kardes kmse onun skntısı czmus degil ama bişey ortada ki bu tel bi s... yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt