Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wireless ağına bağlandıktan sonra kopuyor..
Sponsorlu Bağlantılar
exhell
Üye
Konu Sahibi
Wireless ağına bağlandıktan sonra kopuyor..
selam.. telefonla evdeki modemin wireless i ile bağlanıyorum msnde 3-5 dk chat yaptıktan sonra bağlantı kopuyor.. mesafe de değişiklik yok bunu nasıl düzeltebiliriz?
futbol123
Üye
telefonun ne model??
Nadir
Emekli Yönetici
konu açmışsın soruya cevap yok nasıl yardım edeceğiz ki?
exhell
Üye
Konu Sahibi
kusur abakmayın unuttum yahu 5800 xpressmusic
Consul9
Üye
kardeş sorun ya bağlandığın modemde;ya yetersiz sinyalde ; ya da kullandığın msn programınındandır
s60 v5 bölümüne gir orada snn telefona uygun e buddy programını(messenger programı) indir öyle dene
exhell
Üye
Konu Sahibi
farklı bir yöntem denedim,
msnimde 800 kişi var, açılması üzün sürüyor ve oturumu açamadığı için internet kopuyor sanırım
20 kişi'nin bulundurduğu msn yi açtım sorunsuz bir şekilde açık durabildi kopma olmadı. programla alakalı sanırım.
Revengeful
Emekli Yönetici
bendede sürekli kopuyor . Telefondan forumu gezerken sürekli kopuyor 2 farklı modem den girdim gene aynı
Nadir
Emekli Yönetici
bağlantı ayarlarına girin veri aramasını sınırsız yapın...
Hschan
Üye
hocam bende aynı konudan muzdaribim. sayfası önemli değil nerde olursa olsun int. kopuyor modemin dibine girsem dahi ! ayrıca çevrimiçi olmayı da sınırsız yaptm ama nafile... :/ napmalıyım ?
Hschan
Üye
cevap verebilecek kmse yokmu koca forumda ? ? :/
nonamex
Üye
Ayarlar > Bağlantı > Kablosuz Lan > Seçenekler > Ayarlar > Seçenekler > Gelişmiş Ayarlar ( gelen soruya evet)
Otomatik yapılandırma ( Devre dışı)
En altta güç tasarrufu (kapalı)
Aynı sorunu bende yaşadım böyle çözdüm. Umarım sizdede işe yarar.