ademm2 Üye bi ara umutlandım ama 3rd telefonlara uymuyor.sis dosyasıymış maalesef.bunu sisx formatına dönüştürecek biri yokmu acaba?
bi ara umutlandım ama 3rd telefonlara uymuyor.sis dosyasıymış maalesef.bunu sisx formatına dönüştürecek biri yokmu acaba?
eddyredline Üye yanlıs yerde dagatmasan iyi olurdu emeğine saglık yinede 9.1 denildiğinde n73 ve ussu olmalı sisx uzantılı olmalı
yanlıs yerde dagatmasan iyi olurdu emeğine saglık yinede 9.1 denildiğinde n73 ve ussu olmalı sisx uzantılı olmalı
MRZA Üye N70 Telefon Arkadaşlar Bunlarda Sonuçta Zip Uzantılı,bu Programı Kuramıyoruzki öbürlerini Açalım Programı Açamadım Yani
N70 Telefon Arkadaşlar Bunlarda Sonuçta Zip Uzantılı,bu Programı Kuramıyoruzki öbürlerini Açalım Programı Açamadım Yani
eddyredline Üye Negative' Alıntı: Winrar: Telefonunuzda zip ve rar uzantılı dosyaları açmanızı sağlar . Zipman: Sadece zip dosyalarını açar. Genişletmek için tıkla ... arkadasım paylasım guzel ama 3th e değil
Negative' Alıntı: Winrar: Telefonunuzda zip ve rar uzantılı dosyaları açmanızı sağlar . Zipman: Sadece zip dosyalarını açar. Genişletmek için tıkla ... arkadasım paylasım guzel ama 3th e değil