Erdy|| Üye Arkadaş zip programını ziplemişsin. Nasıl bir mantık bu? Telefondan giriyorum ne yapacağım ben?
bybaris18 Üye baba bu programı kullanck olan teldn ındırır ztn pcde acmak daha kolay ama sen zıp leypte atmssn ne dym.d sis yap sana zahmet .d.d
baba bu programı kullanck olan teldn ındırır ztn pcde acmak daha kolay ama sen zıp leypte atmssn ne dym.d sis yap sana zahmet .d.d
nuh2424 Üye tesekkür ederiz... ----------Eklendi @ 23:07:45 ---------- Yazıldı @ 23:02:43 ---------- winrar programinin linkini indiremedim...bana yardimci olabilirmisiniz...nereye tiklamam lazim..
tesekkür ederiz... ----------Eklendi @ 23:07:45 ---------- Yazıldı @ 23:02:43 ---------- winrar programinin linkini indiremedim...bana yardimci olabilirmisiniz...nereye tiklamam lazim..
hunter1453 Üye telefondan giriyorum forumdaki zip dosyalarını açamıyorum diye bu programı ındiricektimki bu da zipli. Bu programı neden .sis olarak yüklemedin ki?
telefondan giriyorum forumdaki zip dosyalarını açamıyorum diye bu programı ındiricektimki bu da zipli. Bu programı neden .sis olarak yüklemedin ki?