Winrar ( Telefonunuzda Zip ve Rar Dosyaları Açın )

endkay

Üye
Uğraştığın için emeğine saygım var. Teşekkür ancak bu dosya sertifikalanmıyor. Hatta bu dosya için SİS dosyası olmadığını belirtiyor. Uğraşından sonuç alalım minnettar kalalım.

Karahasan

Emekli Yönetici
Uğraştığın için emeğine saygım var. Teşekkür ancak bu dosya sertifikalanmıyor. Hatta bu dosya için SİS dosyası olmadığını belirtiyor. Uğraşından sonuç alalım minnettar kalalım.

O senin telefonuna olmuyor. S60v1.2 için

serjnm

Üye
ben nie aCamıyorum bu programı??

rar ve zip dosyları açmak için yükledim bunu ama bu da zipli... nasıl olacak bu

teşekkürler
umarım n96 da çalışır

umaykut

Üye
Arkadaşlar bu zip açma dosyalarının neredeyse hepsini atmayı denedim telefonuma amahepsinde dosya bokzuk diyor lütfen yardım edin.

disable

Üye
arkadaslar suam cepten baglaniyorum direk exe dosyasi yani direk kurulum dosyasi istiyorum

Emeğin için teşekkürler,ama 6630umda işe yaramadı...Rar'lı dosyaları açamıyorum hala...

ecennur

Üye
diğer oyunları açmıyosa bunu nasl açıcak zeki

Ya arkadaslar 5800 xm da kullanabilecegım tum uzantılı dosyaları nerden bulabılırım bana yardımcı olurr musunuz cvp beklıyorum tsekkurler ...

Güzelde bu verdiğin programda rar olarak iniyor ben telefondan nete bağlanıyorum o yüzden bu dosyayıda açamıyorum?

jeofatih

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım

memocell

Üye
winrar programini zip halinde yüklemen akıl karı degil kardes telefon sitesi uygulamayi direk yükleseniz daha iyi llmazmi