Winrar.jar Winrar uzantılarını açabileceksiniz!!! (Java)

Konu Sahibi
Denemen lazım java ama javalarında türleri var dene bakta bize haber ver. Bende s40 tel yok

iskenlii

Üye
abi ya normal jar açmıo normal pc acıyo ama denedim

mcan_92

Üye
o görüntü sis bi programa ait yani bu winrar programı nın orjinali bu program hic bi ise yaramaz boyle gereksiz rogramları eklemeyin veya ilk once kendi telefonunuzda deneyin

luupuus

Üye
valla çalışırsa süper

Konu Sahibi
çook saol spr paylaşım ..
teşekkürler...
o görüntü sis bi programa ait yani bu winrar programı nın orjinali bu program hic bi ise yaramaz boyle gereksiz rogramları eklemeyin veya ilk once kendi telefonunuzda deneyin
gereksizmi? Anlamadınız heralde arkadaşlar.... ilk önce bi kullanın deneyin sonra yazı ve yorum yapın..... Benim telefondaki rar dosyalarını açıyor... Sizin telefonu ben bilemiyorum. O zaman bu kadar saol diyenler sizin gözünüzde yalanmı söylüyorlar?
valla çalışırsa süper
Çalışıyo kardeş

mcan_92

Üye

bende symbian telefon var ve bu programı (yani sis olanını) attım yukarıdaki görüntü o prıgrama ait bi kere java telefonda öyle olmuyor acılmıyo bile program onlarca telefonda denedim

Konu Sahibi
bende symbian telefon var ve bu programı (yani sis olanını) attım yukarıdaki görüntü o prıgrama ait bi kere java telefonda öyle olmuyor acılmıyo bile program onlarca telefonda denedim

kardeş karşıdan dosya yüklediğin zaman görmez ama teldeki rarları görür çünkü program sistem dosyasına yüklenmiyor. Yüklenmesi için Sis dosyası olması lazım

shield

Üye
6300 hata verıyor

bysamtes

Üye
eyvallah kardes ama kullanamadım yaa

Konu Sahibi
Canım kardeşim neden kullanamadın?_?_?

rar dan dosyaları çıkartmıyor

Konu Sahibi
Ya bende bir sorun var yada sizin telefonda.... Neyse işe yaramıyorsa kaldırırsınız....

khaliq2

Üye
paylaşım için teşekkürler