Windows'tan Andoid'e geçiş ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kanturka

Üye
    Konu Sahibi
Windows'tan Andoid'e geçiş ???
Merhaba arkadaşlar. HTC HD2 aldım. Windows phone kurulu. Ancak aradığım programları android işletim sistemine göre bulabiliyorum. Android'e nasıl geçirebilirm telefonumu? yardımıcı olabilir misiniz?

ozan387

Üye
Aynı telefonu dün bir arkadaşım aldı ve benden android yüklememi istedi. Dün yarım saatlik bir araştırma sonucunda HTC Desire Android 2.2 romunu telefona yükledim. Telefon herhangi bir problem çıkarmadan çok yüksek bir performansla çalışıyor. İstersen bu konuyla ilgili bir çok konu bulabilirsin, bende bilgi verebilirim.

serkan719

serkan719

Üye
Aynı telefonu dün bir arkadaşım aldı ve benden android yüklememi istedi. Dün yarım saatlik bir araştırma sonucunda HTC Desire Android 2.2 romunu telefona yükledim. Telefon herhangi bir problem çıkarmadan çok yüksek bir performansla çalışıyor. İstersen bu konuyla ilgili bir çok konu bulabilirsin, bende bilgi verebilirim.

Bende aynı konu üzerindeyim.

Sizden Bilgi almak istiyorum..

aaaaagk

Üye
bunun resimli anlatımını falan forumda paylaşsanız güzel olurdu yaa. Özellikle samsung un windows mobile ından memnun kalmayan çok kişi var.

hsahin4

hsahin4

Üye
bunun resimli anlatımını falan forumda paylaşsanız güzel olurdu yaa. Özellikle samsung un windows mobile ından memnun kalmayan çok kişi var.

Konu yanlış anlaşılmasın, HTC HD2 modeli için Desire ROM'unu port ettiler. Ama Samsung'un Windows Mobile telefonları (Mesela Omnia) için android port edildiğini duymadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt